Share
Saznajte najveće tajne horoskopskih znakova

Saznajte najveće tajne horoskopskih znakova

Nismo ni svesni koliko smo kontradiktorni. Evo šta se zapravo krije iza svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Premda ovaj znak deluje kao da je stvoren za brojne avanture pune adrenalina, Ovnovi su zapravo duboko u sebi veoma plašljivi.

Bik

Malo ko je tako loš u flertu poput Bikova, ali ne dozvolite da vas to zavara – iza nespretnog muvanja krije se romantična i slatka duša.

Blizanci

Pomislićete da im je u glavi samo žica koja drži uši ako vidite koliko sporo čitaju. Zapravo, Blizanci su ekstremno inteligentni i baš zbog toga vole da natenane analiziraju štivo pred sobom.

Rak

Oni su fini, divni i slatki, ali ako malo bolje upoznate pripadnike ovog znaka, shvatićete da su Rakovi vrlo skloni osuđivanju i predrasudama.

Lav

Njihova arogancija često je na granici sa poremećajem, ali duboko u sebi Lavovi su nesigurni i potrebna im je vaša potvrda da su sjajni.

Devica

Rođeni u ovom znaku daće sve od sebe da vam pomognu i da obrate pažnju na svaki detalj u vašem životu. Nezgoda je što to ne umeju da učine sami za sebe.

Vaga

Deluju kao da su im osećanja zakržljala tokom evolucije, ali sigurno nije tako čim su Vage vrlo inspirativni i talentovani umetnici.

Škorpija

Ukoliko poznajete neku Škorpiju, sigurno ste bar jednom za tu osobu rekli da je „slatka kao đavo“. Niste ni svesni koliko ste u pravu, oni zaista dolaze iz pakla.

Strelac

Reč je o jednom od najvoljenijih znakova zodijaka, ali Strelčevi baš i ne vole sami sebe.

Jarac

Dominantni Jarčevi su večito na granici toga da su fantastične vođe i apsolutno neurotični i ludi šefovi.

Vodolija

Škola im nikada nije išla od ruke, ali to ne znači da nisu puni znanja i da nisu majstori inovacija.

Ribe

Tako su romantične, nežne i fine… Povučene… zar ne? Osim ako ih ne „čačnete“ da pričaju o svojim strastima, tad se pretvaraju u buru reči i osećanja.

 

Izvor: Vesti-info.rs