Share

Maloletnik pretukao i opljačao Nišlijku

Nišlijka Zora Filipović je pretučena i opljačkana danas oko 12 sati i 30 minuta u Šumadijskoj ulici u Nišu. Tom prilikom zadobila je povrede glave i ekstremiteta

– Bila sam kod zubara i vraćala sam se kući. Išla sam ulicom kada mi je odjednom prišao mladić starosti 17-18 godina i napao me iz čista mira, kaže vidno uznemirena penzionerka Zora Filipović.

– Uhvatio me je za lanac oko vrata i otrgao ga i ukrao. Hteo je da mi otme i torbu. Oborio me je na zemlju jer je hteo i torbu da mi ukrade. Ja sam pala, ali sam torbu držala i bila je ispod mene, tako da nju nije uzeo.

– Pritrčao je neki čovek, počeo da viče i mladić je pobegao ka Stočnom trgu. Boli me sve živo, pre nedelju dana sam operisana. Ne mogu da verujem da mi se ovo desilo u sred bela dana, ispred škole, blizu moje kuće.

Očevidac ovog događaja Nebojša Vasiljević tvrdi da se sve desilo veoma brzo kao na filmu, pišu Novosti.

– Ja sam pokušao da pomognem ženi, ali sam nedavno operisao kuk, kaže Vasiljević. Nisam mogao ni da trčim za razbojnikom, ali sam čuo da mladić živi na Stočnom trgu, tako su barem rekli neki prolaznici. Ovde se napadi često dešavaju. Moraju nasilnici strože da se kažnjavaju.

Hitna pomoć je brzo bila na licu mesta i Zora Filipović je prebačena u Urgentni centar. O incidentu je obaveštena policija koja traga za razbojnikom.

 

Autor: M.P.

Foto: M.P., Večernje novosti

Izvor: Novosti.rs