Share
Nedeljni horoskop za period od 18. do 25. septembra 2017. godine

Nedeljni horoskop za period od 18. do 25. septembra 2017. godine

Saznajte šta su vam zvezde odredile za period od 18. do 25. septembra.

OVAN

Ako ste rođeni u drugoj dekadi Ovna, onda imate sreće, jer ćete započeti odličan posao koji će vas voditi dalje kroz budućnost. Ne popuštajte priliku tek tako. Značajno je da se organizujete baš u ovom periodu. Mogućnost dobre zarade. Emotivno imaćete dobru vezu sa Blizancima. Možete imati jedno duhovno putovanje u vezi sa osobom iz znaka Strelac. Ukolikoste u braku ili vezi onda ćete sigurno dobro sebi organizovati nedelju sa druženjem i izlascima. Prijaće vam njegova nadahnutost. Zdravstveno trebalo bi da ste dobro.

BIK

Važna nedelja za sve Bikove. Novac drugih, nasleđe, sex, okultno. To su teme koje će vam biti važne tokom nedelje. Možda ćete u prvih par dana teško prihvatiti ovu situaciju, ali to je tipično za jednog Bika. Već od sredine nedelje druga priča, opuštenija. Emotivno veza u kojoj ste bili duži period verovatno se polako gasi. Više sreće u nekim narednim danima, mesecima. Bik u braku nema takvih problema. Zdravstveno problem sa hormonima.

BLIZANAC

Koliko ste spremni da prihvatite neki iznenadni preokret vreme će pokazati. Imate izgleda se izvučete iz dugovanja koja su postojala. To vas raduje i imate osećaj da ste se konačno bar malo stabilizovali. Novac i dalje može biti problem ali manji su stresovi posle svega. Polje braka, javnosti, zakona su aktuelini. Naredne dve i po godine, mogući problemi, odvajanja u postojećoj zajednici. Za usamljene ovo može doneti novu ljubav ili brak ako ste u vezi. Zdravlje vam je dosta dobro.

RAK

Poslovno dobar aspekat za saradnju sa Jarčevima. Ukoliko su poslovi povezani sa zakonom, pravima, arhitekturom, aranžiranjem…Ukoliko želite da počnete nešto novo, dobar je period. Za vas je najvažnije da se okrenete dobrim saradnicima koji mogu da vam pomognu i poguraju vaše ideje. Želite da napravite od duge veze – brak. Da li ćete uspeti, nije nemoguće. Potrebno je da budete istrajni u tome. Zdravstveno pomalo vas drhatanje tela od umora plaši.

LAV

Poslovno imate dobre aspekte za putovanje u inostranstvo. Verovatno će to biti radi užitka ali gledajte da to iskoristite na bolji način. Nove ideje, trendove da donesete tu gde radite. Biće vam potrebno ne samo u narednom periodu već i tokom cele godine. Stalno ste skloni promenama. Emotivno želite da se stabilizujete sa osobom sa kojom ste dugo u vezi. Verovatno je neki Ovan koji vas pokreće ili Jarac koji vam daje podršku i osećaj moći. Lav u braku nema većih problema. Zdravlje vam je dlično.

DEVICA

Dobićete ponudu da otputujete u neku evropsku državu. To će vas iskreno oraspoložiti. Tamo pravite nove kontakte. Možete i da planirate da ostanete. Više mogućnosti vam predstoji. Kroz emocije trpite neki oblik nepravde. Verovatno vas je naljutio jedan Ovan. Pokušajte da ostavite iza sebe sve, budete malo sami. To može da vam pomogne da stabilizujete misli. Ako ste u braku ni partner se ne pomaša mnogo bolje. Potrebno vam je vreme, odmor da se smirite. Pokrenite se kroz alternativno lečenje.

VAGA

Znate da se snađete u svakoj situaciji. Nije problem da i drugima pomognete čak i finansijski ako je potrebno. Važno je da ne preterujete u toj svojoj misiji. Mnogi znaju da budu vrlo nezahvalni, pa i u slučaju da traže pomoć. Razmislite o svemu pre nego se odvažite da radite. Da li da pristanete na vezu sa jednim Bikom, koji je u ovom trenutku prejak za vas. Ako ste Škorpija ili Ovan u podznaku onda ga sigurno nećete izbeći. Vaga u braku ima problem finansija. Zdravstveno vas očekuje problem sa žuči.

ŠKORPIJA

Vi imate pravo da se smirite i odahnete. Nije bilo lako raditi naporno i odgovorno. Odlazi u neke nove poslovne situacije bi bio pravi pogodak. Strelac je sledeća stanica, sledeći saradnik koji vam daje snagu. Novi izazovi počinju. Emotivno ćete tokom nedelje biti u svađi ukoliko predhodnih dana niste stabilizovali brak ili vezu. Ako ste slobodni imaćete priliku da se upoznate sa jednom Devicom koja jako privlači pažnju. Čest zdravstveni problem sa kožom.

STRELAC

Bićete zreliji i spremni na velike odgovornosti. Budite mudri, pametni. Sve što treba da odradite zakonski odradite, nikako ne zaobilazite tu stanicu jer kasnije posledice mogu biti fatalne. Emotivno ste odgovorni za vezu u kojoj se nalazite. Budite parlamentarni. Partner to očekuje od vas. Ako ste sami onda to nije nešto strašno jer vam predstoji novo poznanstvo. Zdravstveno čuvajte donje ekstremitete. Bolovi u nogama.

JARAC

Povoljna nedelja za putovanja, posao sa neobičnim i bogatim ljudima. Iskoristite povoljne aspekte. Pomoćiće vam u nekim svojim planovima, novim idejama. Mogli bi da se okrenete poslovanju sa inostranstvom. Zanimljiv emotivni aspekat. Veza sa Strelcem po mogućstvu iz druge države bi bio odličan potez za vašu budućnost. Presecite i srećno! Ukoliko imate partnera bićete u nekom posebnom emotivnom zanosu. Kosti, koža, zubi osetljivi. Posetite pre svega stomatologa.

VODOLIJA

Vi ćete sigurno da stabilizujete prijateljstva, nade i želje koje imate. Moćićete da se otisnete u nove trendove poslovanja. Trendovi podrazumevaju otvaranje novih vidika, pogled na taj posao koji imate ili već radite. Faza kada treba da stabilizujete emocije ka Devici ili Škorpiji. Biće žestoko ako ne pokažete pravu emociju. Ukoliko ste sami a želite bar neku vezu, jer vama je uvek sve jedno, zbog toga što volite svoj slobodni svet, onda se okrenite Strelcu, razume vašu potrebu za slobodom. Zdravlje vam je dobro.

RIBE

Možda ćete imati problem kada su dugoročni ciljevi u pitanju. Može vam doneti uspeh i zasluge za sve ove godine truda i ulaganja. Nikako da stanete ili budete lenji. To će vas mnogo koštati kasnije. Skriveni stres zbog jedne Vodolije. Zaljubljeni ste ali ne znate kako da se ponašate. Biće mogućnosti da popravite utisak, kako bi privukli pažnju. Zdravstveno izbacite stres kroz fitness.

 

Izvor: Astrosky Beograd 0906/240-249