Share
Instalirajte bolju verziju Fejsbuk Mesindžera: Troši manje interneta i lakša je za korišćenje

Instalirajte bolju verziju Fejsbuk Mesindžera: Troši manje interneta i lakša je za korišćenje

Postoji skrivena, mnogo bolja verzija Fejsbuk Mesindžera i verovatno ćete poželeti odmah da počnete da je koristite

Fejsbukova aplikacija Messenger Lite nedavno je postala dostupna u još više zemalja nego što je do sada bila, omogućivši većem broju korisnka bržu i efikasniju verziju sevisa za slanje poruka.

Lite verzija je napravljena kako bi bila oslobođena mnogih beskorisnih segmenata aplikacije poput Fejsbuk Stories-a i gifova.

Na taj način štedi prostor korisnicima, koristi manje podataka i uglavnom izbegava dodatne funkcije koje su poslednjih nekoliko godina deo običnog Mesindžera.

Ova aplikacija naravno ima i svoje mane, pa tako na primer neće sve napredne funkcije biti ispravne. Naravno, vaš nalog će imati pristup svemu tome, samo što ih nećete moći koristiti u Lite verziji.

Ova aplikacija je dostupna korisnicima Android telefona , za iOS verziju je još uvek nema. Možete je nabaviti putem Google Play prodavnice i takođe možete obe istovremeno držati u telefonu. 

Tri su glavna razloga zbog kojih bi trebalo da je koristite.

Sadrži manje podataka, čineći je ujedno lakšom za upotrebu i jeftinijom (isključivo za ćaskanje). Velike fajlove, poput fotografija i gifova je nemoguće primiti, što znači da vam to neće dodatno trošiti internet.

Takođe je napravljena da radi na što većem broju uređaja, pa je tako moguće koristiti je na starim modelima telefona koji ne podržavaju standardnu Mesindžer aplikaciju.

Kao treći razlog za korišćenje ove aplikacije navodi se izbacivanje mnogih funkcija kojima je standardna verzija obogaćena poslednjih nekoliko godina.

 

Izvor: Informer.rs