Share
Kako da izdržite duže u krevetu

Kako da izdržite duže u krevetu

Jedan u deset muškaraca pati od prevremene ejakulacije…

Kada je reč o seksu, svaki muškarac ima jedan cilj, a to je da pokaže svoje ljubavne sposobnosti i da u krevetu izdži što duže. Iako postoje oni mušakrci koji se hvale kako satima mogu da izdrže u ljubavnoj akciji, naučna istraživanja pokazuju drugačije rezultate. Nakon ispitivanja 500 parova, utvrđeno je da prosečan muškarac do ejakulacije dođe za 5,5 minuta, što je prilično brzo, ali i pomalo zabrinjavajuće.

Sledeća stvar koju morate upražnjavati i koju morate vežbati jeste zaustavljanje pred samu ejakulaciju. Kada osetite da se ejakulacija približava, tada treba da prestanete i da udahnete duboko. Tako ćete smiriti vašu želju za ejakulacijom i onda možete nastaviti sa akcijom. Naravno, vrlo je teško prekinuti tako jak nagon, pa ćete ovo zaustavljanje morati da vežbate dok ne uđete u potpunu kontrolu. Kada to usavršite, moćićete da značajno produžite trajanje seksa.

Još jedna korisna stvar koja vam može pomoći jeste upotreba debelih kondoma. Debeli kondomi smanjuju osećaj i trenje, pa će vama iskustvo možda biti lošije, ali vaša partnerka će sigurno uživati. Deblji kondomi će definitivno učiniti da izdržite više u krevetu.

Ipak, najbolja opcija koja će vam omogućiti da izdržite duže u krevetu, jeste masturbiranje. Istraživanja su pokazala da ako masturbirate 2 sata pre odnosa, uspećete da izdržite i 3,4 puta više nego što to uobičajno možete. Naravno, problem se javlja što nekada ne znate kada će do seksa doći, ali ako slučajno imate zakazan sudar, onda znate šta vam je činiti.

 

Autor: V.P.

Izvor: Muskimagazin.rs