Share
KRUG – Oficijelni Tribute to EKV band 27. oktobra u Nišu

KRUG – Oficijelni Tribute to EKV band 27. oktobra u Nišu

Tradicionalno, svake godine na jesen, grupa KRUG – Oficijelni Tribute to EKV band iz Beograda sačinjen od bivših članova EKV i njihovih prijatelja nastupa u Nišu, odajući počast prerano preminulim Milanu Mladenoviću, Margiti Stefanović, Bojanu Pečaru i Ivici Vdoviću.

Jesenja turneja grupe KRUG – Tribute to EKV kreće iz Niša

Ovoga puta grupa KRUG u okviru svoje jesenje turneje upravo kreće iz Niša u petak, 27. oktobra u klubu Feedback od 22 časa i vodiće Vas uživo kroz magiju Milanovih pesama, što iz rane faze svirajući numere Šarla Akrobate, što iz najkreativnijeg perioda kultne Ekatarine Velike.

Postava grupe KRUG koja će nastupiti u Nišu: Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) – klavijature, Nemanja Dašić (Vampiri) – gitara i vokal.
Mogući su i gosti iznenađenja, ali o tome konkretnije u narednim informacijama za medije.

Krug je nastao u proleće 2006. godine. Osnovan je kao fuzija muzičara, članova originalne postave Ekatarina Velika sa prijateljima iz generacijski srodnih bendova koji su više od dve decenije na muzičkoj sceni Beograda.

Ovo je prvi koncert grupe Krug u okviru predstojeće turneje. Posle Niša, ove godine će Krug – Tribute to EKV nastupiti u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Mostaru, itd.

Inače, grupa KRUG je u manje – više sličnoj postavi nastupala u Nišu 7 puta u periodu od 2009 – 2016.godine i svi koncerti su bili unapred rasprodati.

Informacija o ceni ulaznica i pretprodajnim mestima biće objavljena uskoro.

Video:

 

Foto: Krug EKV – Zvanična stranica

Autor: Veroljub Radojković – Mediapress.rs