Share
U prodaji ulaznice za koncert grupe KRUG – Tribute to EKV u Nišu

U prodaji ulaznice za koncert grupe KRUG – Tribute to EKV u Nišu

Tradicionalno, svake godine na jesen, grupa KRUG – Oficijelni Tribute to EKV band iz Beograda sačinjen od bivših članova EKV i njihovih prijatelja nastupa u Nišu, odajući počast prerano preminulim Milanu Mladenoviću, Margiti Stefanović, Bojanu Pečaru i Ivici Vdoviću.

Jesenja turneja grupe KRUG kreće iz Niša ; foto: Vukašin Stanojević – Balkanrock.com

Ovoga puta grupa KRUG u okviru svoje jesenje turneje upravo kreće iz Niša u petak, 27. oktobra u klubu Feedback od 22 časa i vodiće vas uživo kroz magiju Milanovih pesama, što iz rane faze svirajući numere Šarla Akrobate, što iz najkreativnijeg perioda kultne Ekatarine Velike.

Grupa Ekatarina Velika

Postava grupe KRUG koja će nastupiti u Nišu: Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) – klavijature, Nemanja Dašić (Vampiri) – gitara i vokal. Mogući su i gosti iznenađenja, što na njihovim koncertima daje posebnu draž.

Ovo je prvi koncert grupe Krug u okviru predstojeće turneje. Posle Niša, ove godine će Krug – Tribute to EKV nastupiti u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Mostaru, itd.

Zbog limitiranog kapaciteta kluba Feedback, prvih 100 karata su u prodaji od četvrtka, 12. oktobra po ceni od 600 dinara u muzičkim radnjama CD Sound (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Nakon prodaje prvog kontigenta, cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

Inače, grupa KRUG je u manje – više sličnoj postavi nastupala u Nišu 7 puta u periodu od 2009 – 2016. godine i svi koncerti su bili unapred rasprodati.

Video:

 

Autor: Veroljub Radojković – Media Press