Share
Massimo Savić počinje jesenju turneju 24. novembra u niškom Domu Vojske

Massimo Savić počinje jesenju turneju 24. novembra u niškom Domu Vojske

Miljenik srpske publike, Massimo Savić započeće svoju jesenju mini turneju u Srbiji koncertom u Nišu, koji će biti održan u petak, 24. novembra u velikoj Sali Doma Vojske, sa početkom u 20 sati. Nakon niškog koncerta Massimo će sa svojim bendom nastupati 25.11. u Čačku, 26.11. u Kragujevcu, a finiš predstojeće turneje biće obeležen tradicionalnim koncertom u beogradskom Sava centru, 22. decembra.

Massimo Savić; Foto: Pinkm.me

Nakon hvaljenog albuma “1 dan ljubavi”, Massimo je nedavno pesmom “Tisuću ljudi” i aktuelnim singlom “Neka ti plove brodovi” najavio rad na novom studijskom albumu radnog naziva “Sad”, čiji se izlazak očekuje do kraja godine. Pored novih singlova i najvećih hitova iz svih faza njegove bogate karijere, na predstojećoj turneji se može očekivati i premijerno izvođenje još par novih numera.

Massimo Savić; Foto: Mario Krištofić – Radionicaintegracije.rs

»Jako se radujem Sava centru, ali isto toliko i fantastičnim muzičkim putovanjima sa Nišlijama, Čačanima i Kragujevčanima«, kaže Massimo. A ova putovanja se pamte i prepričavaju.

Svaki Massimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomiče granice, kako kreativne tako i produkcijske. Nove pesme i koncerti, sa naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Massimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji.

Ulaznice za koncert u Nišu mogu se kupiti na Biletarnici Doma Vojske (Sinđelićev Trg bb), u Energy music shop-u (T.P.C. Kalča – prizemlje, Obrenovićeva b.b.), kao i na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižara Delfi (Voždova 4), Big Star (Cara Dušana 65), Travego (Koste Stamenkovića 5), Exclusive change (Bulevar Medijana 21), Fun travel (Obrenovićeva bb – P.C. Gorča) i OMV pumpe (Bulevar Vizantije b.b., Dimitrija Tucovića b.b., Bulevar 12. februara b.b.).

Cena ulaznice je 1.500 dinara za Parter i 1.200 dinara za Balkon.

Video:

 

Naslovna fotografija: Klix.ba

Autor: Veroljub Radojković – Mediapress.rs