Share
Književno veče ‘Pesma o pesmi’ u niškom kafeu ‘Paris Art’

Književno veče ‘Pesma o pesmi’ u niškom kafeu ‘Paris Art’

Književno veče “Pesma o pesmi” koje će realizovati studentkinje Filozofskog fakulteta u Nišu, održaće se u subotu 21. oktobra u niškom kafeu i galeriji “Paris Art”, od 21 čas

Da li ste znali da su sve umetnosti sveta čvrsto povezane neraskidivim koncem lepog?

O lepoj književnosti, o poeziji, i njenoj simbiozi sa muzičkim realizacijama, govoriće Jovana Došlo i Jelena Mikić, studentkinje Filozofskog fakulteta u Nišu, sutra u niškom kafeu i galeriji “Paris Art” od 21 čas.

Jelena Mikić i Jovana Došlo; Foto: Facebook

Dođite da se družimo uz muziku i poeziju, da zajedno povežemo vekove, stihove i zvuke, međuprostor i prostor, trenutke i beskonačnost. – poručuju Jovana i Jelena.

Voditelj programa biće poznati radio voditelj Boban Kocev.

Jovana Došlo, rođena je u Nišu 1992. godine. Apsolvent je na Filozofskom fakultetu u Nišu, na studijskom programu Srbistika. Svoju prvu pesmu napisala je sa devet godina i od tada je htela da bude genijalna spisateljica, osim kada je htela da bude glumica, koja će poludeti tačno na vreme da se uda i rodi decu. Za sada je samo genijalna.

Jelena Mikić, rođena 1993. godine u Leskovcu, živi i studira u Nišu. Apsolvent je na Filozofskom fakultetu u Nišu, na studijskom programu Srbistika. Pisanjem poezije, a ponekad i proze, se bavi još od malih nogu, njene pesme su više puta nagrađivane i objavene u kniževnim časopisima.

 

Autor: Media Press