Share
Porodično razbojništvo: Nišlijka sa zaovom pretukla prolaznicu, otela joj novac i dala mužu

Porodično razbojništvo: Nišlijka sa zaovom pretukla prolaznicu, otela joj novac i dala mužu

Nišlijka J.M. (37) opljačkana je usred bela dana u Episkopskoj ulici u Nišu, gde su je dve žene napale, istukle a zatim joj otele novac

Foto: Mediapress.rs

Kako saznaje Telegraf , J.M. je 25. oktobra oko 11 sati prijavila da je napadnuta i pokradena, a zahvaljujući brzoj intervenciji inspektora kriminalističke policije PU Niš, kradljivice su uhvaćene istog dana. Ustanovljeno je da se radi o A.B. (29) i sestri njenog supruga T.B. (20).

– J.M. je prolazila ulicom kada su joj se dve žene obratile i ponudile joj da kupi mobilni telefon. Ona ih je odbila, ali su lukave kradljivice uspele da je tokom razgovora zgrabe i uvuku u jednu kuću. Tu su je napale, tukle i otele joj 6.000 dinara a zatim pobegle – kažu sagovornici Telegrafa iz istrage.

A.B. je plen predala svom suprugu koji je odmah otišao u kafanu. Međutim, zahvaljujući brzoj reakciji policije uspeo je da potroši samo deo novca, dok mu je ostatak oduzet.

Niška PU je potvrdila da je zbog ovog razbojništva uhapšena T.B. dok je protiv njene prijateljice A.B. podneta krivična prijava u redovnom postupku a osim za razbojništvo, odgovaraće i za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti jer se opirala policiji.

Nju je od hapšenja spasilo to što ima petomesečnu bebu.

 

Izvori: Telegraf.rs, Niskevesti.info