Share
Nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra 2017. godine

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra 2017. godine

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra 2017. godine

OVAN

Nepovoljan period za kredite ili pozajmice bilo koje vrste, pa nemojte da rizikujete sa tim. Moguće je da vas privlači zauzeta osoba, ali niste spremni za tajnu vezu. Mogući su manji problemi kada su u pitanju upale ili infekcije mokraćnih puteva, bešike, bubrega itd. Jako je važno da budete oprezni i da vodite računa o svom zdravlju.

BIK

Poslovni partner može stvarati manje probleme u komunikaciji. Kada je u pitanju vaš brak, postoje neki nerazjašnjeni problemi koji vam stvaraju tenziju. Moguće je da ćete imati manjih problema sa alergijama ili iritacijama na koži. Pojava ekcema, bubuljica ili nekih fleka… Posavetujte se sa svojim dermatologom.

BLIZANCI

Mogući su manji problemi na poslu pa ćete biti posvećeni njihovom rešavanju. Ljubavna veza je ušla u fazu monotonije, što vam ne prija. Zdravlje vam je veoma osetljivo sada. Podložni ste virusnim infekcijama, gripu i zaraznim bolestima. Imunitet vam je veoma oslabljen. Na vreme posetite lekara i proverite krvnu sliku.

RAK

Niste preterano posvećeni poslu i imate puno slobodnog vremena. Pronašli ste novu ljubav sa kojom ste sasvim zadovoljni i uživate u tome… Kardiovaskularn sistem vam može biti problematičan, pa su mogući i problemi vezani za krvotok. Povedite računa i redovno pratite da li vam pritisak varira i kakvo je stanje na tom polju.

LAV

Može vas pratiti nešto lošiji period vezan za polje posla.. Kada je ljubav u pitanju, imate veliku potrebu da budete što više sa partnerom i maštate o braku. Moguće je da ćete imati probleme sa migrenama, sinusima ili probleme sa očima i vidom. Biće vam potreban savet lekara. Nemojte da zanemarujete tegobe koje osećate i posvetite se sebi.

DEVICA

Stvarate dobru atmosferu u odnosu sa kolegama i zadovoljni ste poslom. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo bi moglo da vam se desi u ovom periodu. Mogući su problemi zbog manje napetosti koju osećate iz nepoznatog razloga. Nervni sistem vam je osetljiv. Povećajte unos magnezijuma, više se odmarajte i relaksirajte.

VAGA

Moguće je da na poslovnom planu postoje neke intrige koje vas koče da napredujete. Sa emotivnim partnerom dolazite do manje distance i konflikta. Mogući su problemi sa kičmom, leđima ali i sa cirkulacijom, niskim pritiskom i nesvesticom. Nemojte da se forsirate i uvek na prvo mesto stavljajte svoje zdravlje, pa onda sve ostalo.

ŠKORPIJA

Povoljan je period ako ste planirali putovanje u inostranstvo. Dosta toga držite u sebi i nije vam lako da pokažete voljenoj osobi sva osećanja. Nemojte da jedete hranu sumnjivog porekla. Postoje naznake da bi moglo da dođe do trovanja i malo ozbiljnijih stomačnih problema. Takođe izbegavajte alkohol ili tablete koje nisu u skladu sa savetom lekara.

STRELAC

Najbolje bi bilo da tokom ove nedelje ne očekujete veće promene na polju posla. Emotivni ste i potreban vam je partner, ali on kao da nema sluha za to. Problemi vezani za umor su mogući. Generalno ste malaksali, iscrpljeni i treba sebi da date neko vreme da se dobro naspavate i da napunite svoje baterije kako biste ponovo bili zdravi i jaki.

JARAC

Nemojte da rizikujete previše sa novcem jer vam sada nije period za to. Partner od vas traži više nego što trenutno možete da mu pružite. Izbacite unos masne i prezačinjene hrane, vreme je da zaista dobro regulišete navike vezane za ishranu kako ne biste kasnije imali veće probleme sa holesterolom. Malo discipline vam sada nije na odmet!

VODOLIJA

Dobro proverite sve informacije koje budu došle do vas na polju posla. Zanimljivo poznanstvo koje vam se desilo u vama budi lepa osećanja i čeznete za tom osobom. Manji problemi sa grlom i infekcijama vezanim za ždrelo sada su mogući. Ojačate svoj imunitet, nemojte da pijete hladna ili gazirana pića i ako možete izbacite unos cigareta.

RIBE

Ukoliko se bavite privatnim poslom, trenutna faza vam nije baš dobra. Ljubavna situacija je takođe komplikovana ali do kraja ovog perioda ćete naći rešenje. Problemi vezani za grudni koš vam se mogu javiti, pa povedite računa o tome. Pored tih tegoba, treba da pazite i na noge, stopala, zglobove i višak vode u organizmu.

 

Izvor: Krstarica.com