Share
Ovo su četiri najosetljivije erogene zone vašeg muškarca!

Ovo su četiri najosetljivije erogene zone vašeg muškarca!

Ako se stalno koncentrišete na penis kao jedinu mušku erogenu zonu, onda će vam seks postati dosadan. Zato je dobro da detaljno upoznate telo vašeg muškarca, tačnije delove čijim dodirivanjem takođe prouzrokujete uzbuđenost.

1. F-tačka je u ovom slučaju prečica za frenulum – tanku kožnu opnu koja spaja kožu i glavić. To je osetljiva tačka i njeno dodirivanje (najbolje oralnim seksom) izludeće partnera.

2. P-tačka zvana perineum. To je područje između penisa i anusa. Nežni dodiri te tačke dovešće muškarca do vrhunca strasti.

3. Palac. Na prvu loptu možda zvuči čudno da je palac muška erogena zona. Zapravo – i nije baš. Ali, ako mu nežno ljubiš prste, pa staviš palac u usta i usput ga gledaš dikretno u oči, pa nijedan frajer neće ostati ravnodušan!

4. K-tačka je skraćenica za kost na samom dnu leđa. Da, i dodirivanje ovog dela tela takođe može pružiti zadovoljstvo, jer se tamo, ispod kože, nalazi splet nerava povezanih sa genitalijama. Istraživanja su pokazala da električna stimulacija ove kosti može čak dovesti muškarca do orgazma. Ako je to tako, zašto mu ne biste priuštili masažu.

 

Izvor: Prva.rs