Share
I ovo smo dočekali: Stigao prvi ‘pametni kondom’ (VIDEO)

I ovo smo dočekali: Stigao prvi ‘pametni kondom’ (VIDEO)

Pametni mobilni telefoni, satovi, televizori, frižideri… u današnjem svetu brojne nežive stvari postaju „pametne“ pa je vreme da se opamete i – kondomi. Zastupnici prvog „pametnog kondoma“ i.Con, kompanija British Condoms, tvrdi da njihova uzdanica samo što nije ugledala svetlo dana.

Za 80,99 dolara kolika mu je cena, ovaj revolucionarni „kondom“ meriće koliko ste kalorija potrošili tokom seksa, koliko ste bili brzi, koliko je odnos trajao, u kojim pozama ste vodili ljubav, kolika vam je temperatura tela…Osim toga, i.Con vam može otkriti i imate li neku polno prenosivu bolest, poput klamidije ili sifilisa.

Iako ga upravo tim imenom zovu, i.Con nije kondom u pravom smislu reči. Reč je zapravo o prstenu koji se stavi kraj korena penisa, a može se koristiti i u kombinaciji sa kondomom.

Kao i svi drugi moderni uređaji, i ovaj se može spojiti sa smartfonom pa postoji zabrinutost da bi neki i.Con mogli da hakuju i iskoriste ga kako bi drugim ljudima „virili u krevet“.

Sve informacije koje skupimo od korisnika su anonimne, držaćemo ih u strogoj tajnosti. Korisnici će imati mogućnost deljenja svojih ‘postignuća’ sa prijateljima ili, ako to žele, sa celim svetom na društvenim mrežama, – ističu u kompaniji, dodajući kako je njihov novi proizvod već naručilo 90.000 ljudi.

Pametni kondom“ je lagan, otporan na vodu, a opremljen je nano čipom kao i Blututom. Glavna svrha mu je poboljšanje seksualnog života onome ko ga nosi, – piše “Daily Mail”.

i.Con ima garanciju od godinu dana, a puni se kao mobilni telefon – preko USB ulaza. Nakon punjenja do kraja, baterija traje od šest do osam sati.

Našim izumom dali smo novi zamah razvoju nosivih gedžeta. Kako uvek promovišemo siguran seks, ponosni smo i što je i.Con opremljen indikatorom za polne bolesti, – rekao je Aron Slejter iz British Condomsa, online prodavnice preko koje će ovaj gedžet ekskluzivno biti dostupan.

Službeni izlazak i.Cona na tržište očekuje se tokom decembra.

Video:

 

Izvor: Krstarica.com