Share
Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 18. do 24. decembra

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 18. do 24. decembra

Mlad Mesec koji znači bogatstvo, putovanja i kontakt sa strancima, naći će se u znaku Strelca u ponedeljak. Neočekivano romantičan dan moguć je u sredu kada Venera pravi trigon sa Uranom. Bilo da ste sami ili u vezi, vaš život će dobiti pozitivan zaokret. Saturn, planeta discipline i zrelosti, pomera se u znak Jarca u utorak i tamo ostaje do decembra 2020. godine. Bićete više fokusirani na obaveze i ostvarivanje cilja nego na ljubav. Postoji vreme za posao i vreme za zabavu.

Ovan

Ovan

Pravo je vreme da razmislite o vašoj budućnosti. Da li trenutni posao ispunjava vaša očekivanja? Krajem nedelje vas očekuju sitne razmirice sa partnerom. Nekom u okolini je potrebna vaša pomoć.

Bik

Bik

Vaše pregovaračke veštine će doći do izražaja na poslovnom planu. U sredu ćete naučiti važnu životnu lekciju kada je ljubav u pitanju. Nađite vremena da se posvetite ličnim interesovanjima.

Blizanci

Blizanci

Možda je krajnje vreme da promenite poslovno okruženje. Stvari između vas i trenutnog partnera postaju ozbiljnije. Krajem nedelje su mogući manji finansijski problemi.

Rak

Rak

Koliko god bili zatrpani poslom, probajte da pronađete više vremena za prijatelje koje sve manje viđate. Prijaće vam društvo bliskih osoba. Pripazite da vam osoba iz prošlosti ne pokvari harmoničan odnos sa partnerom.

Lav

Lav

Ove nedelje ćete rešavati važna porodična pitanja. Zbog vaše impulsivne prirode možete imate nesuglasice sa partnerom. Pripazite na zdravlje i posebno se čuvajte padova.

Devica

Devica

Ako tragate za ljubavlju, ovo je pravo vreme da upoznate nekog ko će vas zaintrigirati. Zvezde su vam naklonjene i kada je karijera u pitanju, pa možete očekivati lepe vesti. Pojačajte unos vitamina.

Vaga

Vaga

Ovo je period kada vam se čini da vam stvari ne idu od ruke ni na poslovnom ni na ljubavnom planu, a zapravo grešite. Pokušajte da pronađete izvor svoje anksioznosti, a dobra je ideja da porazgovarate sa stručnim licem.

Škorpija

Škorpija

Ove nedelje, strast pršti na sve strane. Nikada se niste osećali ovako voljeno. Ta pozitivna energija se prenosi i na poslovni plan, pa će vam baš sve ići od ruke. Jedino o čemo morate da vodite više računa jesu vaše finansije.

Strelac

Strelac

Čini vam se da se trzavice sa partnerom ne smiruju. Ovo je period kada ste oboje napeti i nekad je najbolje da pustite da se stvari reše same od sebe. Dobićete poslovnu ponudu koju nećete moći da odbijete.

Jarac

Jarac

Imate mnogo razloga da budete ponosni na svog partnera i čini vam se da ste se iznova zaljubili. Ne oklevajte da prihvatite sugestije, naročito ako dolaze od starijih kolega. Pričuvajte se gripa.

Vodolija

Vodolija

Imate pravo na sopstveno mišljenje i nemojte dozvoliti bilo kome da vas nagovori na nešto što ne želite. Jedino ćete na taj način uspešno rešiti poslovne izazove. Za vikend vas očekuje razgovor sa partnerom po pitanju proširenja porodice.

Ribe

Ribe

Kada je u pitanju rešavanje porodičnih problema, zatražite savet samo od onih u koje imate poverenja. Iskoristite energiju koju imate na volonterski rad i pomoć drugima. Partner vam priprema lepo iznenađenje.