Share

Muškarac poginuo u eksploziji automobila u Nišu (FOTO, VIDEO)

Muškarac koji je večeras poginuo u eksploziji u niškom naselju Trošarina je Dejan Šarković.

Šarkoviću je 2015. godine zapaljeno vozilo “reno modus” ali počinilac paljevine nije pronađen. On je paljevinu tada snimio i dostavio medijima kako bi pomogao istrazi ali to nije dalo rezultata.

Prema prvim informacijama, on je smrtno stradao prilikom aktiviranja eksplozivne naprave koja se nalazila u njegovom vozilu “opel meriva” parkiranom u naselju Delijski vis.

Stanari ulice gde je došlo do eksplozije kažu da je on stanovao u blizini.

Tragedija se dogodila u Francuskoj ulici, gde je vozilo u plamenu bilo parkirano ispred kompleksa vojnih zgrada. Hitna pomoć je odmah intervenisala, ali je mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.

Gledala sam televizor, a onda je nešto puklo kao bomba! Uplašila sam se i odmah sam izašla na terasu, kao i većina komšija, da vidim o čemu se radi. Takvu ekploziju čula sam samo na tv-u. Nikad se ništa slično nije dogodilo ovde u našem kraju – rekla je za Kurir Dimić Vera iz Niša, koja živi u naselju Delijski vis.

Kako saznajemo, nastradali je zatečen za volanom svog automobila.

Kako za Kurir kaže Verin komšija, prizor je bio zastrašujuć.

– Video sam parčiće čovekovog mesa oko automobila koji se potpuno raspao. Četiri ili pet vozila koja su bila u blizini takođe su se zapalila. Tragedija se desila pored kontejnera na nekih pet metara od ulaza u zgradu sa brojem četiri – rekao je za Kurir jedan od stanara.

Policijski uviđaj je u toku.

VIDEO:

 

Autori: D.K., D.S.

Foto: D.K. – Telegraf.rs; B. Janačković / RAS Srbija – Blic.rs

Video: Rts.rs

Izvori: Kurir.rs, Blic.rs