Share

Komedija situacije ‘The Party’ u subotu, 23. decembra u niškom Narodnom pozorištu

Komedija situacije „The Party“ u režiji mladog niškog reditelja Marka Đurića biće odigrana u subotu,  23. decembra od 20 sati u niškom Narodnom pozorištu.

predstava The Party 01

U ovom sitkomu glume Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Dušan Matejić, Tanja Krčmarik i Jelena Orlović.

Scenski pokret uradio je Ivica Klemenc, originalni song Oliver Katić, spot Bobi Rajković, svetlo Dejan Mitić i Bane Ilić. Bine majstor je Slaviša Filipović, rekviziter Dragan Nikolić, šminker Maja Pešić, a crtež su uradile Sandra Milanović i Nikola Milovanović.

predstava The Party 02

„THE PARTY“ (po motivima komada “Pidžama za šestoro“) je urnebesna komedija situacije koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Radnja se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja samo su neki od elemenata suludog haosa koji se odvija jednog nezaboravnog vikenda.

Na „tajnoj veceri“, organizovanoj samo za ljubavnike, ispostaviće se da će, zahvaljujući neželjenim gostima, dogoditi i otkriti još mnogo toga. Interesantni i luckasti likovi, poremećeni planovi, male i blesave gadosti, zapleti ljubavnih afera garantuju veče smeha, zabave i opuštenosti.

predstava The Party 04

Karte se mogu kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta.

Video:

 

Autor: Media Press