Share
Horoskop: Evo šta za Božićni vikend predviđaju zvezde

Horoskop: Evo šta za Božićni vikend predviđaju zvezde

Praznična sezona je u punom jeku, a evo šta za Božićni vikend predviđaju zvezde.

Božić je pred vratima, a evo šta zvezde kažu šta vam to donosi.

OVAN 

Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku „razumnu meru“. Ponekad imate suviše perfekcionističke zahteve, bez obzira što Vam je teško to i da prihvatite kao istinu. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju i uživaćete u božičnom vikendu.

BIK

„Ljubavni rebus“ je ponekad nemoguće rešiti, bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme. Nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće negativno raspoloženje.

BLIZANCI 

Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

RAK 

U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako, kao što vam se čini.

LAV

U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće izneveriti vaša očekivanja. Važno je da osećate pozitivan impuls i inspiraciju.

DEVICA

Prihvatite nečiji poziv ili strasni podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Već za Badnji dan možete očekivati kucanje sudbinske ljubavi. Osećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime. Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se i ovog vikenda uživajte!

VAGA

Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom, imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls. Praznici su, nema boljeg vremena za tako nešto!

ŠKORPIJA 

Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u određenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu.

STRELAC 

Neko će vas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom za Božić. Prihvatite sve što vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara vašim potrebama.

JARAC 

Dok vi delujete bezbrižno kroz dešavanja koja vas prate u privatnom životu, vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osuđuje vaš način ponašanja. Važno je da pravilno uskladite svoje želje i realne mogućnosti.

VODOLIJA

Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli.

RIBE 

Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire vaš glas ili jasna poruka. Previše obaveza može loše da utiče na vašu psihičku ravnotežu. Opustite se, praznici su!

 

Izvor: Skandalozno.rs