Share
Budimo humani za malu Nikolinu Ranđelović iz Niša

Budimo humani za malu Nikolinu Ranđelović iz Niša

Mesec dana pre proslave rođendana, malenoj Nikolini Ranđelović (2015) iz Niša je, potpuno iznenada i bez ikakvih zdravstvenih problema, ranije prekinuto bezbrižno detinjstvo kada joj je dijagnostifikovan neuroblastom – jedno od najtežih malignih oboljenja kod dece.

Lečenje podrazumeva seriju hemioterapija kojima je Nikolina već podvrgnuta, ali i operativno otklanjanje tumora iz predela grudnog koša, a kasnije i presađivanje koštane srži. Zbog izuzetno specifične pozicije tumora u telu male Nikoline i rizika koji sama operacija nosi, potrebno je da se intervencija obavi u inostranstvu.

Nikolinini roditelji se nadaju da ce im ljudi velikog srca pomoći u ovoj najtežoj životnoj borbi njihove devojciče. Omogućimo Nikolini odlazak u inostranstvo i šansu za pobedu nad opakim kancerom!

Pomozimo Nikolini! Upišimo 431 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

HUMANITARNI AUTO-MOTO SKUP ZA NIKOLINU

Adrenalin iz Niša i BMW fan club Srbija organizuju auto-moto skup  21. januara 2018. godine na parkingu bivše Elektronske industrije u Nišu u 12 sati.

Biće postavljena zapečaćena kutija za novčani prilog građana.

Pozivamo sve humane ljude da svojim učešćem u humanitarnoj akciji daju svoj doprinos izlečenju male Nikoline.

Za Nikolinin život! Budimo humani!

 

 

Izvori: Juznasrbija.info, Budihuman.rs