Share
Poze koje one najviše vole!

Poze koje one najviše vole!

Muškarci rastu kao kvasac kada vide da je njihova partnerka zadovoljna. Za one koji nisu sigurni da li “dobro rade posao”, neka probaju ove četiri poze. Očekujte neočekivano!

MAČKA POZA

Kada je žena u ovoj pozi, lakše se može prići klitorisu i samim tim lakše ga stimulisati. Izgleda kao misionarska, samo što je muškarac više iznad žene, tako da tokom penetracije penis dotiče klitoris. Žena za to vreme drži noge oko njegovog struka i ima kontrolu.

DOGGY STYLE

Znate kako ide, žena je na kolenima i rukama, a muškarac je iza nje. Možda niste znali, ali u ovoj pozi se najviše stimuliše G- tačka.

MOST

Penetracija će biti duboka pri ovoj pozi, koju neki zovu i obrnutim “doggy stylom”. Žena leži na leđima, pa se podigne tako da su joj stopala i ruke na podu (krevetu), a zadnjica u vazduhu. Muškarac je na kolenima, između njenih bedara.

ŽENA JE GORE

Ima kontrolu nad situacijom i može se reći da ona vodi igru. Položaj tela stimulisaće klitoris, a ukoliko želi da ga penis više “dira”, žena mora da se više nagne ka muškarcu. Koje su vama poze “sigurica” do partnerkinog zadovoljstva?

 

Izvor: Menshealth.rs