Share
Sutra humanitarni koncert za malu Nikolinu u niškom Domu Vojske

Sutra humanitarni koncert za malu Nikolinu u niškom Domu Vojske

U cilju prikupljanja sredstava za operaciju i lečenje dvogodišnje Nikoline Ranđelović, 1. februara će biti održan veliki humanitarni koncert u Domu Vojske, u Nišu, sa početkom u 19 časova.

Mala Nikolina boluje od neuroblastoma i za njenu operaciju i lečenje potrebno je prikupiti još oko  34,4 miliona dinara.

Lečenje podrazumeva seriju hemioterapija kojima je Nikolina već podvrgnuta, ali i operativno otklanjanje tumora iz predela grudnog koša, a kasnije i presađivanje koštane srži. Zbog izuzetno specifične pozicije tumora u telu male Nikoline i rizika koji sama operacija nosi, potrebno je da se intervencija obavi u inostranstvu – navode iz Humanitarne fondacije Budi human – Aleksandar Šapić.

Na koncertu će nastupiti istaknuti niški muzičari: Goran Šepa (Gale Kerber), Dejan Najdanović Najda, Oliver Katić, Nenad Milosavljević (Neša Galija), kao i orkestar Impresija, vokalni sastav Constantine, grupa Very Naiss, dečiji hor Branko i ansambl Groš.

Cena ulaznice za ovaj višestruki humanitarni događaj košta minimalno 300 dinara, a maksimalna visina donacije je individualna. Sav prikupljen novac od prodatih karata i donacija biće prosleđen za Nikolinino lečenje i operaciju.

Humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za Nikolinu Ranđelović možete podržati slanjem sms poruke sadržine „431“ na broj 3030, a takođe možete izvršiti i donaciju na račune:

Dinarski: 160-492871-34

Devizni: 00-540-0002490.5

IBAN broj: RS35160005400002490572

 

Autor: Ana Stanojević

Izvor: Ananasmag.com