Share
MUP Srbije otvorio stranicu na Fejsbuku

MUP Srbije otvorio stranicu na Fejsbuku

Na toj stranici MUP će objavljivati priče i slike sa terena kako bi upoznao građane kako izgleda svakodnevni rad policajaca a biće emitovane i servisne informacije koje su važne za građane

Foto: Mediapress.rs

Ministrstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP) otvorilo je zvaničnu stranicu na društvenoj mreži fejsbuk (www.facebook.com/srbijamup) u cilju boljeg informisanja građana o najznačajnijim aktivnostima tog ministarstva, saopšteno je danas.

“Mimo redovnih aktivnosti MUP-a, građani koji imaju nalog na ovoj društvenoj mreži, a koji budu pratili našu zvaničnu stranicu, moći će da se upoznaju sa profesionalnim i ličnim dostignućima pojedinih policijskih službenika, ali i drugih zaposlenih u MUP-u. Saznaće za njihove hrabre podvige, humane gestove, zanimljive hobije i druge stvari kojima se izdvajaju u odnosu na svoje kolege”, navodi se u saopštenju.

Na toj stranici MUP će objavljivati priče i slike sa terena kako bi upoznao građane kako izgleda svakodnevni rad policajaca a biće emitovane i servisne informacije koje su važne za građane.

MUP je podsetio da, osim na fejsbuku, već ima zvaničan nalog na društvenoj mreži instagram, kao i kanal na jutjubu.

 

 

Izvor: Novosti.rs