Share
Niš: Lekari se bore za život muškarca koji je teško povređen u tuči

Niš: Lekari se bore za život muškarca koji je teško povređen u tuči

Muškarac koji je za vikend povređen u tuči, u jednom od niških klubova, je u komi, kako kažu u Kliničkom centru, i lekari se bore za njegov život. 38-godišnjak je primljen sa teškim povredama glave, a u policiji kažu da rade na rasvetljavanju ovog događaja.

38-godišnjak primljen sa teškim povredama glave; foto: Mediapress.rs

Incident se, prema nezvaničnim informacijama, dogodio u “Cubo” klubu u Nišu, a policiji je, kako kažu, u noći između subote i nedelje prijavljeno da se dogodila tuča između dvojice ili trojice muškaraca.

Jedan od učesnika tuče je prevezen je u niški Klinički centar, gde je primljen sa teškim povredama glave.

Hitno je zbrinut i urađena mu je dijagnostika, nakon čega je urađena i neurohuruška intervencija, odnosno operacija zbog hematoma na mozgu. Nakon operacije je smešten na intenzivnu negu neurohiruške klinike. On je u komi, komatozan je, na veštačkoj ventilaciji, životno ugrožen i lekari se i dalje bore za njegov život – pojašnjavaju u Kliničkom centru.

U policiji kažu da je o tuči obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i da rade na rasvetljavanju ovog događaja.

Majka povređenog Ljiljana Miljković, koja se u međuvremenu javila redakciji Južnih vesti, kaže da je dobila informaciju iz policije da su zbog tuče sa njenim sinom privedena dvojica mladića i apelovala na nadležne da se ovaj slučaj reši, jer kako je rekla “sada je njeno dete povređeno, a sutra može biti neko drugi”.

 

Autor: J.A.

Izvor: Juznevesti.com