Share
Ljubavni nedeljni horoskop od 19. do 26. februara 2018. godine

Ljubavni nedeljni horoskop od 19. do 26. februara 2018. godine

Vreme je da oslušnete glas zvezda i njihove konkretne poruke vezane za vaš ljubavni život tokom ove februarske sedmice.

OVAN

Već početkom perioda, naglašen znak Riba u koji “pada” vaše astrološko polje tajni u kome se nalaze čak četiri planete, pod uticajem Juptera iz Škorpije, može da probudi sumnju u partnerovu vernost, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku. Oko 23. februara, očekuje vas iznenadni susret sa osobom koja često putuje, zbog posla.

BIK

Koncentracija planeta u vašoj astrološkoj kući neočekivanih situacija, među kojima je i vaš vladalac Venera, simbol ljubavi, pod uticajem Jupitera koji upravlja partnerskim odnosima, već početkom nedelje, upozorava da izbegavate rasprave s partnerom. Škorpija misli na vas.

BLIZANCI

U prvoj polovini perioda, moguć odlazak na zajednički put s partnerom, pogotovo ako se radi o nekom vatrenom ili vazdušnom znaku. Krajem perioda, na kraćem putu ili predavanju, očekuje vas susret sa osobom čijem ćete šarmu teško uspeti da odolite.

RAK

Sredinom perioda, moguća je obnova veze sa starom simpatijom, najverovatnije s nekim vodenim ili zemljanim znakom. Aspekti Saturna, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, u vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu s nekim od koga vas deli veća razlika u godinama.

LAV

Početkom nedelje, očekuje vas susret sa jednim duhovitim Ovnom ili nekim šarmantnim Strelcem. U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, u astrološkom polju neočekivanih situacija, preko neke društvene mreže ili interneta možete da upoznate mlađu osobu. Blizanac vam šalje SMS, a Vaga misli na vas.

DEVICA

Početkom perioda, pokušajte da odvojite više vremena za partnera koji se oseća zapostavljenim, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku. Ojačana pozicija Venere, simbola ljubavi, u u izazovnom aspektu sa Marsom, simbolom seksualnosti, u vatrenom Strelcu, nagoveštava strastveni susret sa osobom koja često putuje, zbog posla.

VAGA

Početkom perioda, iskoristite poziciju Sunca u senzualnim Ribama, ukoliko biste voleli da obnovite vezu sa nekim koga ste već upoznali preko poslovnih kontakata. U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, očekuje vas strastveni susret sa umetnikom ili sportistom. Ovan vam šalje SMS, a Vodolija misli na vas.

ŠKORPIJA

U prvoj polovini nedelje, očekuje vas strastveni susret sa osobom s kojom ste venajverovatnije već ušli u tajnu ili paralelnu vezu. U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, možete da dobijete SMS od Device koja već duže vreme razmišlja o vama. Krajem perioda, posvetite više pažnje stalnom partneru.

STRELAC

Mars, planeta akcije ali i agresije u vašem znaku, upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Sredinom perioda, očekuje vas susret sa nekim ko nosi uniformu na radu. Jedan Ovan vam šalje SMS, a neki Lav misli na vas.

JARAC

U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, izbegavajte konflikte sa partnerom, naročito ako se radi o nekome ko nosi uniformu na radu. Krajem nedelje, na nekom predavanju ili kraćem poslovnom putu, moguća je obnova stare ili ulazak u vezu sa osobom koja će od vas sakriti da je zauzeta. Škorpija misli na vas, Rak vam šalje SMS.

VODOLIJA

Ulaskom mnoštva planeta u vaše drugo polje, rastu šanse da preko poslovnih konatakata upoznate nekoga ko radi za neku stranu firmu, bavi se turizmom, marketingom ili radi u medijima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, mlađa, atraktivna osoba učiniće sve da privuče vašu pažnju. Blizanac vam šalje SMS, a Strelac misli na vas.

RIBE

Zbog mnoštva planeta u vašem znaku, bićete omiljeni ste i popularni naročito kod suprotnog pola, tako da će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu, U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, osoba koju poznajete preko posla, pokušaće da vam se približi, ako ste žena. Škorpija misli na vas, a Rak vam šalje SMS.