Share
Prvi ručni sat sa klima uređajem

Prvi ručni sat sa klima uređajem

Niste verovali da postoji ručni sat koji može da upravlja našom telesnom temperaturom? Portal Media Press vam predstavlja najnoviji izum i kako je u svetu tehnologije sve moguće.

Naime, novi „Aircon sat” ima specijalnu sposobnost da reguliše telesnu temperaturu i ponaša se kao lični telesni klima uređaj. Ovaj sat je prvi ove vrste u svetu, a svoje prednosti duguje tehnologiji, zahvaljujući kojoj sat ispušta topao ili hladan vazduh direktno na zglob i tako utiče na temperaturu čitavog tela.

Firma koja je konstruisala ovaj izum tvrdi da će ljudi koristeći ovaj sat moći da kontrolišu signal koji naš nervni sistem šalje ka mozgu. Sat obuhvata i mali uređaj koji se nalazi unutar kaiša, pa je tako veoma blizu nervnih završetaka smeštenih na površini kože i zato može veoma lako da detektuje i utiče na temperatru.

Takođe je moguće podesti i željenu temperaturu preko displeja, a sat potom automatski počinje da izduvava vazduh kako bi dostigao zadatu temperaturu.

Odlikuje se i modernim dizajnom, a kaiš je lako zamenljiv. Pored svih ovih pogodnosti koje nudi, sat pokazuje i vreme i datum. „Aircon satu” su još uvek potrebni investitori, a za samo deset dana skupljeno je više od 900.000 dolara.

Da li biste i vi voleli da posedujete ovaj sat kada nastupe paklene temperature u gradu?

 

 

Izvor: Redinfoportal.com