Share
Nišlija upao u kafanu i pokušao da ubije mladića zbog snimaka na društvenim mrežama

Nišlija upao u kafanu i pokušao da ubije mladića zbog snimaka na društvenim mrežama

Niška policija utvrđuje okolnosti pod kojima je došlo do sukoba u jednoj niškoj kafani u naselju Pantelej u kojoj je potegnut pištolj, ali samo pukom srećom nije došlo do opaljenja i tragedije jer se metak zaglavio u cevi.

Tragediju sprečio zaglavljen metak; foto: Mediapress.rs

Do incidenta je došlo kada je Nišlija S.R.(21) upao u kafanu u ubeđen da mu se A.S. (28), sin vlasnika kafane, podsmeva klipovima koje objavljuje na društvenim mrežama.

Njih dvojica se, prema nezvaničnim saznanjima poznaju samo površno, ali je S.R. bio ubeđen da on i na Fejsbuku i u društvu ismeva klipove koje on objavljuje. Sumnja se da je S.R. u toku tuče potegao pištolj iz koga hitac nije opaljen samo pukom srećom – jer se metak zaglavio u cevi. Da li je S.R. potegao pištolj pa je došlo do sukoba, ili je pod drugim okolnostima došlo do potezanja oružja, utvrdiće policija koja intenzivno radi na slučaju.

Ono što je za sada izvesno jeste to da će protiv S.R. (21) biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je nezakonit posedovao oružje, dok se utvrđuje da li ima elementa da protiv A.S. i još dve osobe bude podneta prijava zbog nasilničkog ponašanja ili nema njihove krivične odgovornosti. S.R. je u incidentu zadobio lakše povrede.

 

Autor: B. Janačković 

Izvor: Blic.rs