Share
Da li redovan seks vodi do bolje veze i braka?

Da li redovan seks vodi do bolje veze i braka?

Neki smatraju da seks nije toliko bitan, dok drugi tvrde da je redovan seks osnova svakog dobrog braka…

Svaki mladi par u početku uživa u ljubavi, zabavi i vatrenim akcijama u krevetu, ali posle dužeg boravka sa jednom osobom, strasti se smanjuju i seks postaje retka fizička aktivnost kod većine parova. To se najčešće dešava zbog dosade i zasićenja, pa se parovi polako udaljavaju jedni od drugih.

Zbog toga se često mnogi pitaju – „ da li je veza bolja, ako je seks bolji?“. Odgovor je DA.

Mnogi naučnici su se pozabavili ovim pitanjem i oni su hteli da otkriju da li je redovan seks zaista toliko bitan i da li dovodi do poboljšanja odnosa i veze.

Izvršene su mnogobrojne ankete koje su ispitale veliki broj muškaraca i žena i svi oni su se složili da su veze mnogo bolje kada je seks uključen u priču. Kada je seks redovan, parovi se zbližavaju i njihova veza postaje zanimljiva i vrela, što dovodi do uzbuđenja i povećanja ljubavi, pa su samim tim veze bolje. Parovi koji imaju redovan seks kažu da se manje svađaju,da se bolje razumeju i da im sve lakše ide, dok oni koji seks imaju samo nekoliko puta u mesec dana kažu da se osećaju nervoznim i da su dosta agresivni.

Dakle, ako imate turbulente trenutke u vezi ili braku, onda poradite malo na ljubavnom delu i videćete da će se stvari smiriti.

 

Autor: V.P.

Izvor: Muskimagazin.rs