Share
Ljubavni horoskop za mart 2018. godine

Ljubavni horoskop za mart 2018. godine

Mesec mart donosi mnogo uzbuđenja i avantura za većinu horoskopskih znakova, ali i neslaganja na polju ljubavi.

Otkrijte šta vas očekuje ovoga meseca i kakav će biti vaš ljubavni život u martu:

Ovan

Ako ste u vezi:

Početkom meseca vas očekuju srećni trenuci i ukazaće vam se prilika da popravite odnose sa partnerom onako kako želite. Postoji mogućnost zajedničkog putovanja u intimnoj atmosferi gde ćete posvetiti pažnju jedno drugom. Zajednički planovi će početi da se ostvaruju, ali sredinom meseca pripazite da se vaš odnos ne ohladi zbog vaše tvrdoglavosti.

Ako ste slobodni:

Postoji mogućnost da se već na početku meseca zaljubite, a ubrzo ćete otkriti da su osećanja obostrana. Sredinom meseca strasti će se razbuktati i bićete prijatno iznenađeni. Ipak, krajem meseca postoji mogućnost da ćete otkriti pravo lice te osobe, kada vas dovede pred svršen čin i kada budete morali da odlučite šta dalje. Očekujte avanture i zabavu.

Bik

Ako ste u vezi:

Početkom marta vaša veza će biti ispunjena zabavom, lepim trenucima i dubokim osećanjima, što će vas oboje ispuniti zadovoljstvom. Imaćete želju da se više družite sa zajedničkim prijateljima, a sredinom meseca ćete uspeti da nađete pravo rešenje za poteškoće i neslaganja.

Ako ste slobodni:

Nećete biti mirni i stalno ćete menjati ponašanje. Postoji mogućnost da uđete u emotivnu vezu, ali možete je i propustiti. Upustićete se u tajnu vezu sa osobom koja će vam odgovarati za avanturu i neće vas interesovati ništa ozbiljno. Krajem meseca ćete verovatno upoznati nekoga sa kime imate mnogo zajedničkih interesovanja i očekuje vas mnogo izlazaka i prijatnih razgovora.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Moguće su neke nesuglasice i prepirke sa partnerom i nećete moći da nađete zajednički jezik oko nekih planova. Srećom, otvoreni ste za kompromise. Neophodno je da se posvetite nečemu što već dugo odlažete. U drugoj polovini meseca više ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima i imaćete veću inicijativu za zabavu i izlaske. Obratite pažnju na detalje da bi vaša veza bila stabilna.

Ako ste slobodni:

Početkom meseca se može desiti da se zaljubite i to u osobu koju poznajete preko zajedničkog društva. Ako ste pre bili samo prijateljski nastrojeni, sada ćete otkriti nove zajedničke teme i počećete da osećate međusobnu privlačnost. Krajem meseca se može pokazati da niste jedno za drugo, ali ćete i pored toga uživati u avanturi.

Rak

Ako ste u vezi:

Predložite partneru zajedničke aktivnosti kojima ćete ispuniti vreme i uz koje ćete ubrzati ostvarenje željenih ciljeva i planova. Očekuje vas stabilnost u vezi jer ćete više vremena posvetiti onome što čini da jedno drugo privlačite. U drugoj polovini meseca postoji mogućnost da odete na putovanje u kojem ćete potpuno uživati. Bićete motivisani da pružite više podrške jedno drugom, ali pripazite da se krajem meseca ne pojave neka neslaganja.

Ako ste slobodni:

Početkom meseca postoji mogućnost da upoznate osobu iz inostranstva, sa kojom ćete se sresti na putovanju ili preko zajedničkih prijatelja. Zajedno ćete provesti lepe i uzbudljive dane, a kasnije ćete možda shvatiti i da je moguće da imate vezu na daljinu. Ipak, to nije nešto čime biste bili zadovoljni i interesovanje partnera neće biti veliko kao vaše.

Lav

Ako ste u vezi:

Prvi deo meseca ćete iskoristiti za sređivanje zajedničkog prostora za život. Želećete da više vremena provodite u kućnoj atmosferi sa bliskim ljudima iz porodice. To će se pozitivno odraziti na odnos sa voljenom osobom, ali sredinom meseca je moguće zahlađenje istog. Zauzećete različite stavove o zajedničkim aktivnostima, pa pripazite da nezadovoljnstvo ne preraste u veliki problem.

Ako ste slobodni:

Prva polovina marta će vam doneti poznanstvo sa osobom koja je drugačija od svih koje poznajete. Biće obrazovana, informisana i otvorena za razgovore. Dopašće vam se na prvi pogled i počećete često da se viđate jer ćete imati mnogo zajedničkih interesovanja. Potrebno je da se malo više potrudite da biste tu osobu osvojili i na emotivnom planu, jer se radi o ambicioznom karijeristi.

Devica

Ako ste u vezi:

Odnosi sa voljenom osobom će biti ispunjeni slogom i razumevanjem na samom početku meseca. Provodićete više vremena zajedno i jedno drugom ćete pružati iskrene emocije i podršku. Prijaće vam izlasci na zabavna mesta i bićete raspoloženi za putovanja po prirodi. Sredinom meseca ćete se posvetiti onome što već dugo želite da popravite u vezi, a u tome će vam mnogo pomoći pozitivna komunikacija.

Ako ste slobodni:

Poželećete da započnete ozbiljnu vezu na dugoročnom planu i tražićete nekoga ko vam deluje ubedljivo u tom pogledu. Više će vam prijati zabavni ljudi nego oni ozbiljni i praktični. Sami ste dovoljno ozbiljni i potrebno vam je da vas neko oraspoloži i nasmeje. Šanse da nekoga upoznate povećavaju se sredinom marta, i iako će to na početku možda biti samo fizička privlačnost, može se desiti da preraste u nešto veće.

Vaga

Ako ste u vezi:

Pokazaćete voljenoj osobi koliko cenite neke njene osobine i koliko vam znači što vam u određenim trenucima pomaže da bolje shvatite sebe. Sredinom meseca se može pojaviti tenzija i partneru će biti potrebna sigurnost i podrška sa vaše strane. Neophodno je da promenite neke stvari u vezi i da rešite nesuglasice koje vam prouzrokuju teškoće.

Ako ste slobodni:

Privući će vam pažnju neko ko će konačno pokazati da mu se sviđate, a što će vam vaš blizak prijatelj i potvrditi. Bićete otvoreni za upoznavanje i vaša viđanja mogu postati česta. Ipak, nešto može izazvati vašu odbojnost i nećete biti zainteresovani da započnete vezu. Imaćete potrebu da budete slobodni i da se družite i izlazite.

Škorpija

Ako ste u vezi:

Voljenoj osobi ćete pružati pažnju i unećete radost, smeh i zabavu u vezu. Više ćete izlaziti na mesta na kojima se možete zabavljati i uživaćete u vremenu koje provedete zajedno. Upustite se u avanturu i posetite sva mesta koja vam padaju na pamet. Druga polovina meseca će predstavljati izazov za vas i moraćete da savladate prepreke koje će vam se naći na putu. Nametaćete jedno drugom lične stavove, pa se potrudite da nađete kompromis.

Ako ste slobodni:

U martu vas očekuje ljubav na prvi pogled, kao u filmovima. Osoba će vas osvojiti lepim ponašanjem i dubokim osećanjima. U početku će vam se činiti da je prolazno, ali u drugoj polovini marta ćete shvatiti da između vas postoji velika strast. Uprkos tome, postoje velika ljubomora i preterana očekivanja, ali su šanse za ulazak u vezu na zavidnom nivou.

Strelac

Ako ste u vezi:

Početkom marta vas sa partnerom očekuju prepreke i nesuglasice povezane sa sitnicama o kojima ne možete da nađete zajednički jezik. Vreme je da počnete da ih rešavate da ne bi došlo do velike napetosti u vezi. Potrebno vam je više zabave, pa uključite i kreativnost i pronađite zajednička zadovoljstva da biste organizovali aktivnosti. Posvetite više pažnje planovima i poboljšajte komunikaciju.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas komunikativne, zabavne i inteligentne osobe. Družićete se sa takvim ljudima i često ćete izlaziti zajedno. Otkrićete da sa nekim imate mnogo zajedničkih interesovanja, ali prošlost te osobe može da vam napravi poteškoće u odnosu. Potrebno je strpljenje ako želite da započnete zajedničku vezu i da savladate sve prethodno postavljene prepreke.

Jarac

Ako ste u vezi:

Potrudite se da ispunite obećanje koje ste dali voljenoj osobi i više se posvetite zajedničkom životu. Ne zaboravite na druženja sa zajedničkim prijateljima i ne odlažite ih uvek uz isti izgovor. Vreme je da se više aktivirate i da više pažnje posvetite partneru, u suprotnom se odnosi mogu ohladiti polovinom meseca. A onda će vam biti potrebno mnogo više snage da stvari vratite na normalu.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se već dugo dopada i koju često viđate u izlascima, pružiće vam šansu da joj priđete i zainteresovaće se za vas. Imajte u vidu da se možda radi o osobi koja mnogo traži i koja ima visoke kriterijume kada je veza u pitanju, pa se može desiti da budete stavljeni na test, a da to ni ne primetite. Ako želite da se dokažete, vaš odnos stavite na vrh liste prioriteta.

Vodolija

Ako ste u vezi:

U martu ćete konačno shvatiti šta je partneru potrebno da se oseća zadovoljno i voljeno od strane vas. Potrudićete se da mu to i pružite i biće vam uzvraćeno prijatnim iznenađenjem, a to će u vašu vezu uneti više sreće i razumevanja. Bićete prilagodljivi i optimistično raspoloženi na svakom polju u vezi. Imaćete više vremena za zajedničku zabavu, ali krajem meseca pripazite da ne padnete pod uticaje i izazovete nesuglasice.

Ako ste slobodni:

Konačno ćete upoznati osobu koja je drugačija od svih ostalih. U njoj ćete prepoznati nešto što vas povezuje, a na prvom mestu će vam biti originalnost. Na jednoj strani možete imati otvorene razgovore na različite teme u koje se razumete, a na drugoj strani će vam biti teško da probudite duboke emocije. Rano je da razmišljate o vezi, budite strpljivi.

Ribe

Ako ste u vezi:

Male nesuglasice sa voljenom osobom mogu biti zastupljene u vašoj vezi početkom marta, ali će biti prolazne. Potrebno je da nađete način da se dogovorite o stvarima koje su neophodne da veza ne bi postala monotona. Napravite promene i upustite se u zajedničke avanture i akcije. Prihvatite veliku odgovornost i izbegavajte svojeglavo ponašanje. Ne dozvolite da se nesuglasice iz prošlosti gomilaju bez rešenja.

Ako ste slobodni:

Bićete razočarani i počećete da verujete da ne postoje romantične osobe, ali ćete ubrzo promeniti mišljenje. Upoznaćete nekoga ko može biti vaša srodna duša i posle mnogo vremena ćete imati priliku da uživate u romantičnim izlascima na mestima koja volite da posećujete. Iako na prvi pogled izgleda idealno, ipak obratite pažnju i bolje upoznajte potencijalnog partnera.

 

Autor: M.M.

Izvor: Crnobelo.rs