Share
WhatsApp uveo mogućnost brisanja poslatih poruka

WhatsApp uveo mogućnost brisanja poslatih poruka

Prečeste promene u WhatsAppu mogu biti teške za navići se, ali najnoviju bi korisnici ove aplikacije mogli odmah da zavole, piše Miror. Više nećete morati toliko da žurite sa brisanjem poruke.

Nakon brojnih zahteva, WhatsApp je napokon uveo mogućnost brisanja poslatih poruka na jesen prošle godine, ali samo unutar sedam minuta od slanja. No sada je aplikacija produžila to vreme na više od sat vremena. Tako Android beta korisnici s wabetainfo.com s WhatsApp verzijom broj 2.18.69 imaju ‘Obriši za sve’ mogućnost produženu s 420 sekundi na 4096 sekundi, ili 68 minuta i 16 sekundi.

No za sada je to produženje namenjeno samo korisnicima Androida, ne i iPhonea. No spominje se kako bi ova najpopularnija aplikacija za poruke, a koja je u Facebookovom vlasništvu, mogla u budućnosti svima ponuditi ovu promenu.

Očekuje se da ćete, kako biste mogli izbrisati poruku nakon što je prošlo više od sedam minuta, morati imati instaliranu najnoviju verziju WhatsAppa. No to se odnosi i na primaoce poruke, tako da ništa od brisanja poruka poslatih ljudima s neažuriranom verzijom WhatsAppa.

Osim ‘Obriši za sve’ uskoro bi se mogao pojaviti i WhatsApp Stickers, zapravo još jedna ideja pozajmljena od Snapchata. Uz to, WhatsApp će uskoro omogućiti i novčane transfere među korisnicima.

 

Autor: Mediapress.rs