Share
Ženske tajne: 3 stvari koje vešto skrivaju od nas

Ženske tajne: 3 stvari koje vešto skrivaju od nas

Čak i kada su u najintimnijem odnosu sa svojim partnerom, žene nikad neće otkriti neke dobro čuvane tajne.

SPAVALE SU SA VIŠE MUŠKARACA NEGO ŠTO NJIHOV MUŠKARAC MISLI

Ako muškarac pita svoju bolju polovinu sa koliko njih je pre njega bila, svaka treća će slagati i umanjiti brojku. Žene ne vole da govore o svojim prethodnim vezama. Ako muškarci zaista žele saznati ko se skriva u njenoj prošlosti, moraće se svojski potruditi, kaže stručnjak za prevare u vezama doktor psihologije Tim Kol. Ako postoji i najmanja sumnja da neće sa odobravanjem gledati na njeno iskustvo, žena će to jednostavno da prešuti.

GLUME ORGAZME

Čak 48 posto ispitanih žena priznaje da je glumilo orgazam. Tu i tamo ih to čini 35 posto, svaki drugi put 16 posto, dok svaka dvadeseta žena uvek glumi orgazam. Prema istraživanju sprovedenom 2011. godine, 63 posto žena koje glume orgazam nisu inicirale seks, a 29 posto ih uopšte nije želelo snošaj. Dakle, one jednostavno žele da ih skinu sa dnevnog reda.

ODRŽAVAJU KONTAKTE SA BIVŠIMA

Prema istraživanjima objavljenim 2010. godine gotovo 75 posto ispitanika održava kontakte sa svojim bivšim seksualnim partnerima, najčešće putem društvenih mreža. Znakovi upozorenja su brzo zatvaranje prozora na ekranu ili zaklapanje laptopa u trenutku kada trenutni partner uđe u prostoriju.

 

Izvor: Menshealth.rs