Share
Berlinski DJ CEM u klubu Feedback

Berlinski DJ CEM u klubu Feedback

Organizacija “Rudnik Collective” donosi novu i poslednju u nizu DETOX žurki za ovu sezonu. 20. aprila u 23 časa u klubu “Feedback” nastupa DJ CEM iz Berlina. Podršku sa domaćeg terena pruža resident Resurgam.

Budući da je ovo poslednja žurka do novog druženja zime 2018/2019, za malo jači zvuk će se postarati specijalni gost iz Berlina DJ CEM.

Isključivo za ovu priliku klub će biti opremljen dodatnim ozvučenjem i svetlosnom produkcijom za pravi tehno užitak. – navode organizatori.

CEM (Herrensauna, BERLIN)

Svoj interes za muziku zaCEMentirao je u mlađim godinama svirajući gitaru i pevajući u hardcore punk sastavima.

CEM je u kasnijim godinama razvio čitavu paletu uticaja i električnu kolekciju muzike koja se prostire od tehna preko UK elektra do house klasika – maestralno mešajući ove žanrove s lakoćom i jakom energijom.

Rođen je u Austriji gde je i odrastao, potom se relocirao u Berlin kako bi ganjao i dalje razvijao svoju ambiciju da postane svetski DJ. Nakon dolaska u Berlin pokrenuo je sada već veoma poznatu seriju žurki HERRENSAUNA i izdavačku kuću pod istim imenom.

O tome da je već sada vrhunski DJ doprinosi to da je muziku puštao na renomiranim svetskim festivalima kao što su Berlin Atonal, Hyperreality (AT) i Amsterdam Dance Events pored toga što je vrteo na velikim warehouse žurkama u Copenhagenu i Berlinu. Sve ovo doprinosi muzičkom iskustvu koje CEM stvara nakon koga niko ne ostaje ravnodušan.

RESURGAM (Rudnik Collective)

Bogdan Nikolić, koji nastupa pod novim pseudonimom – Resurgam, je rezident Detox žurki čiji se zvuk zasniva na tehnu punog groove- a, kroz koji se provlače različiti uticaji od ambijentalne muzike preko IDM- a i industrial- a. Bogdan sebe smatra pre svega DJem, ali se takođe bavi produkcijom, i njegovo prvo izdanje biće objavljeno tokom 2018. godine.

Karte u pretprodaji mogu se naći od petka 13.aprila po ceni od 250 RSD u Galileo Toursu i Vintage Shopu, na ulazu u klub cena karte biće 300 RSD.

Video:

 

Autor: Marija Jović – Media Press