Share
Scotty Master Peace (UK) proslavlja rođendan nastupom u klubu ‘Feedback’

Scotty Master Peace (UK) proslavlja rođendan nastupom u klubu ‘Feedback’

U subotu 21. aprila u niškom klubu “Feedback” od 23 sata svoj rođendan proslaviće DJ Scotty Masterpeace iz Mančestera (UK). Kao domaćini uz njega nastupiće DJ-evi Kritik i Missing koji su rezidenti kluba u postavci “Kaće Dram?”

Scotty Master- Peace house, bas i drum’n’bass DJ iz Mančestera je jedan od mnogih svetskih imena prestonice zvuka i D’N’B kulture Engleske. Prvi put je video Srbiju 2008. godine posetivši EXIT festival kada se u nju i zaljubio,a onda je samoinicijativno došao na drugi po redu Reload festival u Vladičinom hanu gde je kupio publiku tvrdim underground zvukom kroz svoj set. Od tada je puštajući muziku doneo vibracije u gradove širom Srbije od Novog Sada do Vranja.

Nastupao je u mnogobrojnim klubovima Srbije, najpoznatiji: klub Maximu Selenči, Barutana(BG) kao warm up PENDULUM-u, klub GRUV (LE), APOLLO (LE).

Za klub Feedback kaže da mu je omiljeni, a svaki nastup u Nišu bude poseban jer niška publika u potpunosti doživljava svetsku muziku i zvuk koji Scotty servira.

Pored “Reload”i“Overload” festivala, nastupao je na “VODOVA” festivalu u Novom Sadu rame uz rame sa nekim od najpoznatijih imena sa naših prostora: Dubioza Kolektiv, Rahmanee, Wikluh Sky…

U Nišu, u klubu “Feedback”,  publika je mogla da oseti njegove vibracije u sklopu najpoznatijih D’N’B eventovaovog grada koje organizuju “Kaće Dram?” rezidenti. Svakodnevno radi kao DJ i talk host u jutarnjoj emisiji na radio stanici pod nazivom Unity Radio u Manchesteru, koja plasira i promoviše u svom gradu sve vezano za urbani život i muziku.

Kada su u pitanju klubovi i DJ-ing, možete uvek očekivati dobre vibracije i house/bass muziku uz najsvežije trendove iz sveta.

Scotty se vraća u klub “Feedback” 21. aprila od 23 sata, tri godine od poslednjeg nastupa, a događaj nosi poseban karakter jer proslavljamo njegov ROĐENDAN! – navode organizatori.

Kao lokalna podrška zagrevaće vas jedan od rezidenata “Kaće Dram?” žurki Nikola Kritik.

DJ pultu se pridružuje i Missing kao b2b Kritiku za potpuni doživljaj DNB vibracija!

Ulaz do ponoći: besplatan, nakon ponoći 250 RSD. 

Spremite se za celovečernje skakanje na plesnom podijumu jer autentičan zvuk house, bas i drum’n’bass muzike iz Mančestera kuca na vrata Scotty-jevog omiljenog kluba u Srbiji – Feedback!

Zagrejte se uz Scottyjeve mikseve na Mixcloud-u i pojačajte zvučnike za full doživljaj!

Autor: Marija Jović – Media Press