Share
Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu organizuju tribinu ‘Akademsko pozorište iza kulisa’

Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu organizuju tribinu ‘Akademsko pozorište iza kulisa’

Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu sa smera Komuniciranje i odnosi sa javnošću organizuju tribinu ‘’Akademsko pozorište iza kulisa’’, koja će biti održana u petak, 11. maja 2018. u Deli prostoru, ul. Davidova 2, sa početkom u 18 sati.

“Deli” prostor; foto: Mediapress.rs

Cilj tribine je upoznavanje publike sa radom Akademskog pozorišta u Nišu, promocija predstojećih predstava i generalna diskusija gde će učesnici moći da postavljaju pitanja govornicima. Želimo da približimo publici trud i rad koji glumci amateri unose u svojezanimanje, da otkrijemo šta je potrebno za organizovanje i izvođenje jedne predstave, kao i da govorimo o dosadašnjim dostignućima niškog Akademskog pozorišta.

Prisutnima će se obratiti zamenik direktora Akademskog pozorišta, Petar Ščepihin, glumac i reditelj predstave ‘’Mučenici’’, Dušan Ščepihin, Miloš Unić, glumac i PR SKC-a zadužen za Akademsko pozorište i Sara Stojanović, glumica predstave ‘’Sve o ženama’’.

Pored navedenih gostiju, publika će imati priliku da čuje par rečii od: Katarine Ranđelović, AnđeleTubić i Ines Iličković sa Elektronskog fakulteta, koje su zadužene za razvoj i održavanje sajta pozorišta.

Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra Niš; foto: Mediapress.rs

Nadamo se da će ova tribina baciti svetlo na veliki trud i rad koji Akademsko pozorište svakodnevno ulaže, da će povećati interesovanje javnosti i da će publici dati uvid u to šta se zapravo odvija iza scene prilikom organizovanja jedne predstave. – navode organizatori.

 

Autor: Media Press