Share
Posle 5 godina, ‘solo’ koncert ‘Del arno benda’ 9. juna u Nišu! (VIDEO)

Posle 5 godina, ‘solo’ koncert ‘Del arno benda’ 9. juna u Nišu! (VIDEO)

Nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville jazz festivalu, najveći rege sastav sa ovdašnjih prostora Del arno bend (DAB) održaće posle punih pet godina samostalni celovečernji koncert u Nišu, u subotu, 9. juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom u 21 čas.

Del Arno Band; foto: Mikica Andrejić

Uz najveće hitove iz više od tri decenije duge karijere, DAB će ovom prilikom Nišlijama predstaviti premijerno čak dva nova singla “Meni se okreni” i “Stari lek” i na taj način se odužiti publici za dugogodišnju vernost.

Pred gostovanje u Nišu, Jovan Matić – frontmen grupe je izjavio za portal Media Press:

Jovan Matić (DAB); foto: Del Arno Band (promo)

“Nišlijke i Nišlije! Imamo važno obaveštenje: tako što ste nam ukazali čast  prošle godine da mi dodeljujemo nagradu Alpha Blondy-ju i ugostili nas na Vašem predivnom Nišville festivalu, mi uzvraćamo – 9. juna u Banovini, premijera dva nova singla, samostalni koncert Del Arno Benda posle 5 godina u devet sati, dođite i vidimo se!”

Video poziv Jovana Matića:

Del Arno Band se trenutno nalazi u studiju gde snima novi album sa pevačkom grupom Jenđe. Time realizuju ideju staru više od 25 godina kada su sa prethodnicama Jenđi, Pagankama snimili čuvenu verziju pesme “Treći svijet” grupe Haustor. Odmah po završetku ovog snimanja, bend nastavlja sa finalnom fazom remiksa svog novog albuma, čiji se izlazak očekuje do kraja godine.

Video poziv Del arno benda:

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 700 dinara u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 800 dinara.

Reklama:

 

Autor: Veroljub Radojković – Media Press