Share
Ovo su najbolje lokacije za tim bilding u Srbiji

Ovo su najbolje lokacije za tim bilding u Srbiji

Tim bilding je odličan način da uspostavite bolji kontakt sa svojim kolegama i zaposlenima. Ovo je zabavan način da izađete iz kancelarije i radnog prostora i uputite se u prirodu, ili na neke zabavne aktivnosti. Pročitajte koje su to lokacije u Srbiji najbolje za tim bilding, i sledeći organizujte baš na jednom od ovih mesta.

Priroda je odličan način da kolege uspostave vezu jedni sa drugima, tako što će zajedno učestvovati i smišljati tim bilding aktivnosti. Travnate površine su fenomenalne za razne sportske aktivnosti, ali i za organizovane igre, koje preporučuju agencije za tim bilding.

#1 Kopaonik

Tim bilding razvija timski duh i doprinosi kolegijalnosti i boljem raspoloženju čitavog tima. Ovo je odličan način da nove kolege asimilujete u čitav tim, jer kada ste u prirodi, na planini i svežem vazduhu, igrate različite igre, komunikacija je mnogo opuštenija, bolja i lakše dolazi do stvaranja veza.

Osim zabavnih elemenata, na Kopaoniku se možete i odmarati. Ovo, naravno, podrazumeva da tim biliding organizujete na nekoliko dana, kako bi svi maksimalno uživali i maksimalno se opustili.

Aktivnost koja će doprineti fizičkoj aktivnosti je vožnja bicikli kroz šumske staze. Za one koji nisu spremni za zahtevnije fizičke aktivnosti, streličarstvo je odlična zamena, gde možete saznati sve o svojoj preciznosti.

Takođe, jedna od zanimljivih adrenalinskih aktivnosti je i spuštanje zip line-om. Na ovaj način će mnogi ispitati svoje granice, i po prvi put učestvovati u adrenalinskim aktivnostima. Čitav tim je zadužen da svakog ko ima nedoumicu ili blagi strah, bodri i podstakne da bude hrabriji i odvažniji.

#2 Srebrno jezero

Srebrno jezero je poslednjih godina postalo turistički atraktivna lokacija, koja nudi prelepu prirodu i prostranstva za organizovanje raznih tim bilding aktivnosti. Agencije koje se bave organizacijom ovakvih događaja, najveću mogućnost za pravljenje i osmišljavanje igrica imaju upravo na velikim, travnatim površinama.

Prirodna atmosfera je odlična za maštovite igre, poput trke rimskih dvokolica. Ova igra vas vraća vekovima unazad, neguje timski duh i pojačava nivo zabave. U prirodi se može organizovati igra Survivor i ispitati kako kolege reaguju u ekstremnim situacijama.

Osim toga, potraga za blagom je jedna od najzanimljivijih igri u šumi, jer tada stvarno imate osećaj kao da tražite nešto što je zakopano pre mnogo godina.

#3 Beograd

Ukoliko nemate vremena da tim bilidng organizujete na nekoliko dana, onda je jednodnevni izlet sasvim dobra opcija. U gradu postoji mnogo zanimljivosti koje možete raditi, poput Escape room igrice, ili paintball-a, koji je jedan od omiljenih izbora zaposlenih, kada se pokrene pitanje organizacije tim bilidinga.

Osim toga, postoji igrica koja se zove Foto Safari. Svi zaposleni dobiju slike određenih mesta u gradu i potrebno je da prema slici prepoznaju gde se to mesto nalazi. Kada prepoznaju lokaciju, moraju da odu do nje i da naprave grupnu fotografiju kao dokaz da su stvarno bili tamo.

U Beogradu je jedna od omiljenih tim biliding aktivnosti i karting. Ovo je pravi način da povećate količinu adrenalina kod vaših zaposlenih i ispitate njihovu smelost.

#4 Jezero Perućac

Jezero Perućac je još jedna fenomenalna lokacija u prirodi, koja će vaše kolege i zaposlene veoma zabaviti, posebno ako se opredelite za rafting. Ovo je adrenalinska vrsta zabave, koja će svima ubrzati ritam srca, a što je još važnije, zabaviti sve prisutne.

Postoji nekoliko nivoa težine kada je u pitanju rafting, pa svako može prema svojim sposobnostima i željama izbrati onaj u kom želi da učestvuje. Osim toga, postoji još zabavnih sadržaja na vodi, kao što je trka čamaca.

Takođe, obilazak pećina je fenomenalan način da se zaposleni zabave i upoznaju sa delovima netaknute prirode u Srbiji. Uživajte u svojim tim biliding aktivnostima, poboljšajte međusobnu komunikaciju, i vratite se na posao puni elana i dobrog raspoloženja.

 

Autor: Dragan Antić – Mediapress.rs