Share
Organizovan prevoz iz Niša na besplatan koncert Billy Idola u Zaječaru 30. juna

Organizovan prevoz iz Niša na besplatan koncert Billy Idola u Zaječaru 30. juna

Čuveni britanski roker, Billy Idol, nastupiće u Zaječaru u subotu, 30. juna, u okviru 52. zaječarske Gitarijade. Pored njega, te večeri će nastupiti i Partibrejkers, kao i Dejan Cukić & Spori ritam bend.

Billy Idol; foto: Pollstar.com

Ulaz na Gitarijadu i korišćenje rok kampa su besplatni, a iz Niša je organizovan prevoz do Zaječara (Kraljevice) i nazad, udobnim turističkim autobusima. Polazak je u 16 sati na dan koncerta, a povratak sat vremena po završetku koncerta Billy Idola.

Cena povratnog prevoza je 1000 dinara, a uplate se vrše u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a). Telefon za detaljnije informacije je 063426958.

Billy Idol, koji je prešao trnoviti put od pank pionira do mega zvezde, smatra se jednim od najtraženijih izvođača kada su turneje u pitanju i svaki njegov koncert rasprodat je mesecima unapred, bez obzira na teritoriju na kojoj se održava.

Prodavši čak 40 miliona nosača zvuka, Ajdol je ušao u istoriju rokenrola hitovima kao što su “Rebel Yell“, “Mony Mony“, “‘White Wedding“, “Eyes Without Face“, Flesh For Fantasy“‘, “Cradle Of Love” i “Dancing With Myself“.

Plavokosi buntovnik bio je na vrhu liste želja fanova Gitarijade, koji će imati priliku da ga slušaju 30. juna na stadionu Kraljevica.

Idol je uvrstio Zaječar u svoju evropsku turneju “Billy Idol Live! 2018”.

Video:

 

Autor: Nikola Jovanović – Mediapress.rs