Share
Shamso 69 (Brkovi) pozvao Nišlije na koncert u Banovini 08. juna! (VIDEO)

Shamso 69 (Brkovi) pozvao Nišlije na koncert u Banovini 08. juna! (VIDEO)

Pevač i frontmen popularnih “Brkova”, Vedran Pehar, u narodu poznatiji kao Shamso 69, iskoristio je priliku da sa predivne panorame u Rijeci, gde su “Brkovi” nastupali prethodne večeri, ekskluzivno putem portala Media Press, pozove svoje fanove da dođu u Niš na prvi samostalni koncert “Brkova” u ovom gradu. Koncert će biti održan ovog petka, 08. juna od 22 sata u dvorištu Univerziteta (Banovini). Shamso 69 još kaže da mu je drago što će se nakon puno poziva i pitanja – kada će doći, konačno i pojaviti u Nišu.

Brkovi; Foto: Stefan Savić – Balkanrock.com

Video:

“Brkovi” su prvi i jedini put nastupali u Nišu pre 3 godine, takođe u Banovini, a zajedno sa Procesom i Babama, u sklopu promo turneje „Arsenal festa“. Na predstojećem koncertu u Nišu, publika će biti u prilici da posluša presek najvećih hitova iz dosadašnje karijere benda, kao što su:” Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Samo pijan mogu”, “Nisam ja za tebe”, “Srećo laku noć, dobro jutro tugo”, “Znanac”, “Mala”,  “Tolerancija”, “Balkan star” i mnoge druge.

Ulaznice za niški koncert, mogu se kupiti po pretprodajnoj ceni od 800 dinara u Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shopu (Davidova 9), pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Na dan koncerta će koštati 1000 dinara.

Video:

 

Autor: Nikola Jovanović – Media Press