Share
Organizovan prevoz iz Niša na koncert Iron Maiden u Plovdivu 22. jula!

Organizovan prevoz iz Niša na koncert Iron Maiden u Plovdivu 22. jula!

Legendarni britanski heavy metal bend, Iron Maiden, nastupiće u bugarskom gradu Plodviv, u nedelju 22. jula, na festivalu „Hills Of Rock“. Popularni „Mejdeni“ dolaze u okviru turneje koja nosi naziv “Legacy Of The Beast“, a na kojoj bend izvodi svoje najveće hitove, kao što su:“ Aces High“, „2 Minutes to Midnight“, „The Trooper“, „Sign of the Cross“, „Fear of the Dark“, „The Number of the Beast“, „Run to the Hills“ i mnoge druge.

Iz Niša je organizovan odlazak na ovaj koncert udobnim turističkim autobusima, po ceni od 9.000  rsd za ulaznicu i prevoz iz Niša. Polazak je u 10 sati na dan koncerta, a povratak sat vremena po završetku koncerta.

Uplate se vrše u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a). Zainteresovani za polazak iz ostalih gradova se mogu prijaviti putem telefona 063426958, koji je otvoren za sve dodatne informacije.

Pored odlaska na navedeni koncert, iz Niša je organizovan i prevoz na koncerte Saxon-a (28. juna) i Billy Idol-a (30. juna), koji će biti održani u Zaječaru, u okviru Gitarijade. Ulaz na oba koncerta je besplatan, a cena povratnog prevoza iz Niša je 1000 dinara. Uplate se vrše na istim adresama, a informacije se mogu dobiti na istom broju telefona, kao i za koncert “Mejdena”.

Video:

 

Foto: Ironmaiden.com

Autor: Nikola Jovanović – Mediapress.rs