Share
EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu

EXIT je jedan od retkih muzičkih festivala koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji od svog osnivanja ima snažnu društvenu misiju. EXIT Freedom je globalni poziv na slobodu od robovanja materijalizmu, sterotipima i kolektivnim zabludama u kojima se danas nalazi naša civilizacija.

Ovaj populani festival je na “Evropskim festivalskim nagradama” glasovima publike i devetu godinu uzatopno izabran u 10 najboljih festivala Evrope i to u glavnoj kategoriji za “Najbolji veliki festival”. Međutim, EXIT je dobitnik i još dva velika priznanja od strane stručnog žirija sa dodatne dve nominacije u dve specijalne kategorije, “Take a Stand” nagradu za društveno angažovano delovanje, ali i za najboljeg organizatora na nivou cele Evrope!

EXIT je festival koji je već godinama unazad pri vrhu svih lista najboljih evropskih, ali i svetskih muzičkih hepeninga. Ove godine posebno će posetioce ostaviti bez daha nastupima vrhunskih hitmejkera i veterana muzičke scene na glavnoj bini, izlascima sunca na kolosalnoj Dance areni i više nego raznovrsnim muzičkim programom na preko 40 različitih muzičkih bina i zona širom Tvrđave.

Kao i prethodnih 17 godina, EXIT festival na svetski poznatoj Petrovaradinskoj tvrđavi biće mesto muzičkog hodočašća za posetioce iz preko sedamdeset zemalja širom sveta!

U prodaji su ulaznice za EXIT festival po promotivnoj ceni sa 55% popusta, za 6.990 dinara, i prodajna akcija za ulaznice 4+1. U ovoj ponudi svi oni koji kupe četiri ulaznice, petu dobijaju na poklon.

Ulaznice se prodaju putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do EXIT festivala.

EXIT festival koji će se održati od 12. do 15.jula na Petrovaradinskoj tvrđavi predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su: Migos, Grace Jones, David Guetta, Fever Ray, LP, Alice Mertin, Ziggy Marley, NinaKraviz, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Ricie Hawtin, Maceo Plex, Ben Klock, Dog Eat Dog, Amelie Lens, Solomun, Jax Jones, Carl Craig Slaves, Tale of Us, Sevdaliza, Idles, Ofenbach, Bombers i mnoge druge.

 

Izvor: Exitfest.org