Share
Stravičan udes kod Niša: ‘Mercedesom’ pokosio pešake, jedan mladić poginuo, drugi povređen!

Stravičan udes kod Niša: ‘Mercedesom’ pokosio pešake, jedan mladić poginuo, drugi povređen!

Pešak S. M (25) iz Malošišta poginuo je noćas oko dva časa iza ponoći na putu Doljevac – Niš, dok je njegov drug S. S. (21) prevezen u Klinički centar u Nišu. Na njih je naleteo automobil marke „mercedes“ kojim je upravljao L. T. (20) iz tog mesta.

Foto: Mediapress.rs

Nesreća se desila na ulazu u Malošište u blizini tehničkog pregleda „Tica auto“, u pravcu iz Doljevca ka Nišu. Mladići su se kretali pešice pored puta, a do nesreće je došlo kada je u jednom trenutku na njih naleteo “mercedes”, koji se kretao u istom smeru, a koji im je naišao s leđa.

S. M. je podlegao zadobijenim teškim povredama, dok je S. S. i prebačen u Klinički centar u Nišu. On na sreću, kako je potvrđeno „Blicu“ u KC u Nišu, nije zadobio teške povrede, pa je nakon pregleda i sprovedene dijagnostike pušten kući.

Kako saznajemo, treći pešak, devojka koja je bila sa njima u društvu, nije povređena.

Policija je obavila uviđaj u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca u Nišu i radi na utvrđivanju uzroka nesreće. Vozaču je određeno zadržavanje do 48 sati u policiji zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, i biće saslušan u tužilaštvu.

 

Autor: B. Janačković

Izvor: Blic.rs