Share
Stručnjaci potvrdili: Normalno je posećivati profil bivšeg partnera

Stručnjaci potvrdili: Normalno je posećivati profil bivšeg partnera

Koliko vam se puta dogodilo da na Instagramu naletite na fotku bivšeg dečka ili samo simpatije i nakon 10 minuta shvatite da ste već stigle do njegovih objava iz 2014. godine?

Sigurno barem jednom. Sasvim je normalno ponekad se zainteresovati za nekoga s kim ste jednom bile u vezi ili bar maštale o tome, čak i ako redovno posećujete njegov profil samo da biste proverile ima li novu devojku. S tim se slažu čak i profesionalni psiholozi, koji su za ovaj fenomen ponudili i stručno objašnjenje.

Smatra se da su ljudi oduvek bili zainteresovani za živote svojih bivših partnera. Naravno, društvene mreže su dodatno podstakle njihovo interesovanje jer je na njima lako naći informacije koje vas zanimaju. Međutim, sve ovo normalno je samo u granicama normale.

Ako svakodnevno i do nekoliko puta proveravate svog bivšeg na Instagramu, kao i ljude koji mu ostavljaju komentare ispod fotki, naročito ako su u pitanju žene, znači da ste ipak otišle predaleko i da biste morale da naučite da se kontrolišete i svoj život nastavite i posle i pored njega!

Izvor: Lepota i zdravlje