Share
Marko Louis nastupa u petak u Nišu

Marko Louis nastupa u petak u Nišu

Sve popularniji Balkan – Soul autor Marko Louis održaće svoj prvi veliki samostalni koncert u Nišu u petak, 14. septembra u Dvorištu Univerziteta (Banovina) od 21 čas.

Marko Louis; foto: Ivan Miladinović

Pesma “KAD JE NOĆ” je, posle kompozicije “EURIDIKA”, drugi singl koji će se naći na Markovom novom albumu “EURIDIKA” koji izlazi u oktobru za prestižnu izdavačku kuću Lampshade Media. Pored CD izdanja, album ce biti objavljen i u LP formatu. Spot za novu pesmu snimljen je u Beogradu i Kovinu pod režiserskom palicom Dragana Jereminova. Spot je koncipiran na osnovu Markovog plesa i oko kamere prati svaki njegov pokret.

“Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvek sam voleo da pravim neke “neškolske” pokrete ali nikada nisam znao uz koju pesmu bi mogao to da snimim. Pesma “KAD JE NOĆ” mi je imala pravi tempo i vibraciju za to” izjavljuje Marko Louis.

Marko Louis; foto: Ivan Miladinović

Drugi singl ujedno najavljuje i prvi Markov solistički koncert u Nišu u petak, 14. septembra u kultnoj Banovini koji otvara regionalnu turneju pod nazivom “Beskraj tour by Barcaffe”. Turneja obuhvata gradove Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljanu i uskoro će biti objavljeni ostali datumi.

“Prethodnih godinu dana sam doživeo veliko iznenađenje što se tiče reakcije na moju muziku i to nikako da ponovim dovoljno. Da mi je neko rekao pre dve godine da ću da rasprodam skoro svaki koncert, ne bih mu verovao. Jedva čekam da posetim sve ove lepe gradove gde ću sa bendom izvesti i pesme sa mog novog albuma “EURIDIKA” kaže Marko sa oduševljenjem.

Drugi singl i spot pod nazivom “Kad je noć” upravo je objavljen na internetu i Marko će i tu numeru sa svojim bendom premijerno uživo izvesti pred niškom publikom.

Video:

Pretprodajna cena ulaznica iznosi 700 dinara, a na ulazu u Dvorište Univerziteta u petak, 14. septembra od 20 sati, cena ulaznice biće 900 dinara!

Prodaja karata online u sistemu www.gigstix.com i u knjižarama VULKAN u Nišu: Roda Centar – Vizantijski Bulevar br 1 i u TC Forum – Obrenovićeva ulica, br 42.

 

Autor: Veroljub Vecko Radojković – Media Press