Share
Večeras počinje Human fest na kome nastupaju Neverne bebe, Van Gogh, Daniel Kajmakoski i drugi

Večeras počinje Human fest na kome nastupaju Neverne bebe, Van Gogh, Daniel Kajmakoski i drugi

Prvi Human fest u Nišu biće održan 15. i 16. septembra na platou kod Vrežinskog bazena i imaće humanitarni karakter, a kao hedlajneri nastupiće Neverne bebe i Van Gogh.

Neverne bebe; foto: Neverne-bebe.com

Kako navode iz kafića Vožd, koji je organizator Human festa, povod ovom muzičkom događaju je obeležavanje stogodišnjice proboja Solunskog fronta, a sav prihod od prodatih ulaznica biće prosleđen Kliničkom centru u Nišu za izgradnju Dečijeg urgentnog centra.

Prvog dana festivala nastupiće Neverne bebe, Daniel Kajmakoski, Penthouse bend, En Passant bend, kao i gosti iznenađenja, dok će sutradan publika moći da čuje grupe Van Gogh, Pop Herc Karo bend, Free Fall (veterani 63. padobranske brigade), Totalni klošari i Opposite Way. Program će oba dana početi u 16 časova.

Prvobitno je umesto benda Van Gogh bila najavljena Riblja čorba, ali su zbog tehničkih razloga, kako navode organizatori, morali da otkažu svoj nastup, ali da će u toku jeseni svakako nastupiti u Nišu. Informacije o datumu i mestu održavanja koncerta za sada nisu poznate.

Ulaznice po ceni od 500 dinara za jedno veče mogu se kupiti u kafiću Vožd (9. Brigade broj 25b), kao i na samo ulazu na festivalski prostor, na dan održavanja festivala. Organizatori ističu da oni koji su kupili ulaznicu za drugo veče mogu da je zamene za prvo veče ili da je zadrže.

 

Izvor: Ananasmag.com