Share
Gradski odbor SPS-a u Nišu obeležio 28 godina rada

Gradski odbor SPS-a u Nišu obeležio 28 godina rada

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Nišu je danas u prisustvu svojih osnivača, članova i predstavnika medija obeležio 28 godina postojanja i rada Stranke.

Foto: Mediapress.rs

Prisutnima se najpre obratio osnivač i član predsedništva niškog SPS-a prof. dr Mile Ilić, koji je napravio kratak osvrt na protekli period kada je SPS bio prepoznatljiv po politici razvoja Grada.

“U periodu od 1990. do 1996. godine smo bili stožerna i najjača partija sa ogromnom većinom u gradu i tada smo ostvarili najbolje rezultate u izgradnji i razvoju grada. – naveo je Ilić.

Foto: Mediapress.rs

Predsednik Gradskog odbora SPS Žarko Ranković, naglašava da je SPS bila deo mnogih koalicija i dobar saradnik stranaka koje su na vlasti. Podseća i na period kada je bilo problema u vreme kada su bili u koaliciji sa Demokratskom strankom i G17 plus.

“Bilo je određenih problema u pojedinim trenucima oko funkcionisanja. Posebno u periodu kada smo samo podržavali vlast a nismo imali značajnijeg učešća.“ naveo je Ranković.

Gradski odbor SPS-a je tokom proteklih godina imao aktivno učešće u gradskoj vlasti a u predstojećem periodu biće posvećen radu na poboljšanju uslova života u Gradu. – navode niški socijalisti.

 

Autor: M.B. – Media Press