Share
Određen pritvor ‘malčanskom berberinu’

Određen pritvor ‘malčanskom berberinu’

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana prema Ninoslavu Jovanoviću kojeg mediji nazivaju “malčanski berberin”, a koji se sumnjiči da je u određenom vremenskom periodu preko mesindžer aplikacije slao poruke većem broju ženskih osoba.

Foto: Fejsbuk (privatna arhiva)

Sumnja se da ih je porukama proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.

Portparolka suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjugda je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim mu je odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti da će ometati istragu uticanjem na predložene svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Protiv navedenog rešenja, osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja, dodala je Stankovićeva.

N. J. se tereti za krivična dela iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu, kao i više krivičnih dela proganjanje, napomenula je portparolka suda.

Nakon hapšenja osumnjičenog, direktor policije Vladimir Rebić je preneo da je reč o muškarcu koji je u januaru izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbog silovanja.

 

Izvor: Tanjug.rs