Share
Niš: Uhapšen manijak koji je onanisao pred majkama i decom u okolini OŠ ‘Car Konstantin’

Niš: Uhapšen manijak koji je onanisao pred majkama i decom u okolini OŠ ‘Car Konstantin’

Niška policija uhapsila je danas B. Č. (33) zbog sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje, jer je unazad tri meseca u okolini OŠ „Car Konstantin“ onanisao pred prolaznicima, uključujući i đake ove obrazovne ustanove

OŠ „Car Konstantin“; foto: Mediapress.rs

Manijaka je prva prijavila Nišlijka G. M. koja stanuje u blizini jer ga je svakodnevno viđala ispred zgrade u kojoj živi, a on je bio toliko drzak da joj je pretio nakon što ga je izgrdila zbog perverznog ponašanja. U kampanju za njegovo otkrivanje uključili su se i roditelji učenika OŠ „Car Konstantin“ koji su posredstvom društvenih mreža apelovali na oprez i zaštitu dece – saznaje „Telegraf“.

Međutim, najveći doprinos hvatanju nastranog Nišlije dala je G. M. koja ga je fotografisala u autobusu nakon što ga je uočila da dodiruje devojčice, što je policiji omogućilo da ga identifikuje.

Nišlijka G. M. je muškarca slikala u autobusu, Foto: Telegraf.rs

G. M. je posvedočila pred policijom da je perverznjak stalno išao spuštenih pantalona, da je onanisao te da joj je jednom prilikom kazao: „Nikad nisam video p…, prijeb… mi se!“

Majka jednog deteta, koja ga je uočila u blizini potvrdila je da je držao polni organ i vikao: „Gde ste devojčice?“

Manijak je vijao i majku jednog đaka koja je novinarima ispričala da joj je, dok je jurio, vikao: „Mac, mac, dođi ovamo!“

Kako saznaje „Telegraf“, osumnjičeni je pred istražnim organima negirao delo koje mu se stavlja na teret.

On je tvrdio da ima običaj da se napije i da tada ne zna šta radi. Takođe, kazao je da zbog alkohola često mokri, pa da je zato viđan sa otkopčanim pantalonama – kažu sagovornici iz istrage.

Osumnjičeni konačno identifikovan od strane policije; foto: Mediapress.rs

ODBRANA PALA U VODU KAD SU GA PREPOZNALI

Međutim, njegove žrtve su ga prepoznale, pa mu je odbrana pala u vodu. Kako se saznaje, B. Č. je oženjen i živi u selu u okolini Niške Banje. Njemu je određeno zadržavanje nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Polno uznemiravanje uvedeno je izmenama Krivičnog zakonika od 1. juna prošle godine.

Za ovo delo, ukoliko je učinjeno prema maloletnicima, što je ovde slučaj, propisana je kazna zatvora od tri meseca do tri godine.

 

Autor: D. K.

Izvor: Telegraf.rs