Share
U prodaji ulaznice za koncert ‘Električnog Orgazma’ u Nišu

U prodaji ulaznice za koncert ‘Električnog Orgazma’ u Nišu

Jedna od najpoznatijih jugoslovenskih rok grupa „Električni Orgazam“ najavila je koncert u Nišu u okviru turneje „Gde smo sad?“.

Foto: Elektricniorgazam.com

Legendarni rokeri će u okviru pomenute turneje održati četiri koncerta na jugu Srbije, i to:

15. Decembar – Pirot (Klub Tvrđava)
16. Decembar – Niš (Feedback)
21. Decembar – Vranje (Darkwood)
22. Decembar – Leskovac (Tesla bar)

Grupa će na ovoj mini turneji publici predstaviti svoj dvanaesti studijski album, pod nazivom “Gde smo sad?”, koji je nedavno objavljen u izdanju Mascoma.

Električni Orgazam; Foto: Goranka Matić

Novi album “Gde smo sad?” donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovno navodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

“U Nišu se osećamo kao kod kuće. Mnogo je zajedničkih koncerata i mnogo razmenjenih emocija sa Nišlijama. U tom gradu imamo i puno prijatelja, i ovom prilikom dolazimo da im predstavimo naš novi album “Gde smo sad?”, ali i da ih podsetimo na sve one faze “Orgazma” kroz koje smo zajedno prolazili. Jako smo uzbuđeni, jer polako krećemo na veliku turneju, i jedva čekamo da to uzbuđenje podelimo sa našim prijateljima u Nišu.”, izjavio je za Portal Media Press frontmen “Orgazma” Srđan Gojković Gile pred predstojeći koncert u Nišu.

Srđan Gojković Gile; Foto: Goran Srdanov

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazam će na koncertima u Pirotu, Nišu, Vranju i Leskovcu naravno odsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere.

Ulaznice za koncert u Nišu su u prodaji po ceni od 700 dinara i mogu se kupiti u Vintage shopu na adresi Davidova 9 (druga ulica iza Mc Donald’s-a, a pored Irish Puba), i njihov broj je ograničen.

Video:

 

Autor: Nikola Jovanović – Media Press