Share
Urnebesna hit komedija ‘Waj Faj’ 22. novembra u Narodnom pozorištu

Urnebesna hit komedija ‘Waj Faj’ 22. novembra u Narodnom pozorištu

Urnebesna hit komedija “Waj Faj”u produkciji “Scene Off teatar”, biće izvedena 22. novembra u niškom Narodnom pozorištu, sa početkom u 20 časova.

“Waj Faj” je nastao po tekstu i u režiji glumca Miroljuba Rikija Nedovića, koji ovaj pozorišni komad naziva istinitom komedijom.

“Danas, kada je preko 300 000 mladih otišlo van zemlje, u Srbiji ostajemo mi matori (roditelji), da sa svojom decom komuniciramo samo preko interneta (Waj Faja). Pritisnuti svojom borbom za egzistenciju, uporedo brinemo i za sopstvenu decu, koja svoj dom i porodicu, zasnivaju negde tamo, u tuđem svetu. Na prvi pogled, predstava deluje kao teška drama, a nije. Naprotiv, ova predstava je komedija likova, karaktera, situacije, dijaloga, kao uostalom i gotovo sve predstave sa našeg repertoara” – navodi Nedović.

Foto: Scena Off Teatar – Niš

Predstava nosi podnaslov Made in Niš” – 2. deo, s obzirom da je u pitanju nastavak života porodice Panić, koja na duhovit način oslikava tipičnu nišku, odnosno srpsku porodicu u današnje vreme.

Sa podjednakom dozom humora, likovi su smešteni u drugačiju životnu situaciju.

“Ne možemo da vam ulepšamo ceo život…ali jedno veče sigurno hoćemo!” – dodaje autor.

U predstavi igraju: Ivana Nedović, Snežana Petrović, Miroljub Nedović i Miroslav Jović.

Rezervacije karata i sve dodatne informacije o predstavi možete dobiti pozivom na broj telefona biletarnice niškog Narodnog pozorišta 018/245-472.

 

Autor: M.B. – Media Press