Share
Kako do sjajnog i eksplozivnog seksa u misionarskoj pozi

Kako do sjajnog i eksplozivnog seksa u misionarskoj pozi

Misionarski položaj nije uopšte toliko loš i dosadan. S nekoliko malih trikova lako možete doživeti gromoglasan orgazam!

Javno i glasno moramo da kažemo da je prava šteta što misionarska poza ima toliko loš imidž.

A upravo je odlična ukoliko ste u fazi (seksualnog) upoznavanja zbog telesne blizine. Potrebno je samo malo da promenite „početni položaj“ i lako možete postići vrhunac. Želimo vam puno zabave pri isprobavanju.

Malo stisnite noge

Možda zvuči na prvu loptu kontraproduktivno, ali ima smisla: stisnite bokove umesto da raširite noge. Tako će se on osećati većim, a vi užom. Ako još snažnije pritisnete stražnjicu na podlogu, promeniće se ugao prodiranja na vrlo uzbudljiv i intenzivan način.

Zamenite pozicije

Da, dobro ste pročitalr. Lezite na partnera onako kako bi on na vas u misionarskom položaju. I to ne odmah u „jahaći položaj“. Neka vaše noge budu ispružene, a njegove lagano savijene i podignute. Uživajte u dominaciji i strasti koje vam pruža ova promena perspektive.

Uključite i neku seksualnu igračku 

Nove seksualne igračke su tako oblikovane da vam mogu pružiti sasvim nove doživljaje –  i to kad partner koristi igračku za vrijeme penetracije. Iznenadite ga – i veselite se zajedničkom isprobavanju.

 

Izvor: Cosmopolitan.rs