Share
‘Edit’ dugme na ‘Tviteru’ konačno na vidiku?

‘Edit’ dugme na ‘Tviteru’ konačno na vidiku?

Kompanija „Tviter“ već pet godina razmatra uvođenje „edit“ dugmeta u svoju društvenu mrežu. Šef „Tvitera“, Džek Dorsi ponovo se oglasio povodom toga, rekavši da to mora da se izvede na pravi način

Kompanija „Tviter“ već pet godina razmatra uvođenje „edit“ dugmeta u svoju društvenu mrežu. Šef „Tvitera“, Džek Dorsi ponovo se oglasio povodom toga, rekavši da to mora da se izvede na pravi način.

Za Dorsija kao da nije prošlo već pola decenije, pošto izvršni direktor „Tvitera“ insistira na tome da „stvari ne treba požurivati”.

Čini se da to pitanje tapaka u mestu, jer „Tviter” ne želi da korisnicima omogući da menjaju svoje objave stare više meseci ili čak godina.

Dorsi je istakao da se pažnja mora usmeriti na situacije u kojima se dugme za ispravke može koristiti. Većina korsinika i želi da im se omogući da isprave najčešće greške kao što su pravopisne ili pogrešan link.

Upravo Dorsi i kaže da je omogućavanje dugmeta za brzu ispravku izvodljivije nego manipulsanje starim tvitom.

Kako stvari stoje, „Tviter“ će svojim korsinicima najverovatnije omogućiti da u ograničenom vremenskom roku isprave greške u svojim objavama, samo da se na to ne čeka još narednih pet godina, zaključuje se u tekstu portala Didžital trends.

 

Izvor: Novosti.rs