Share
Napad pod ‘fantomkama’: Nišlija jutros prebijen metalnim palicama na sred ulice

Napad pod ‘fantomkama’: Nišlija jutros prebijen metalnim palicama na sred ulice

Nišlija M.R. (34) pretučen je jutros oko 8 časova metalnim palicama u Ulici Stefana Prvovenčanog u Nišu kada su ga na ulici napala dvojica napadača maskirana fantomkama.

Pretučen muškarac u Nišu; foto: Mediapress.rs

On je zadobio otvoreni prelom potkolenice i povrede glave a u toku je diagnostika u Kliničkom centru u Nišu kako bi se utvrdilo koje je sve povrede zadobio. Policija je, kako nezvanično saznajemo, brzom reakcijom i operativnim radom uspela da uhapsi jednog osumnjičenog napadača. U toku je rasvetljavanje događaja i potraga za drugim napadačem.

U niškoj policiji zvanično je potvrđeno samo da je događaj u kojem je povređena jedna osoba prijavljen i da je operativni rad u toku.

Nakon obavljene dijagnostike iz KC Niš je saopšteno da je stanje povređenog trenutno stabilno.

M.R. (34) primljen je jutros u Urgentni centar KC Niš sa povredama glave i ekstremiteta. Nakon urađene dijagnostike, konstatovano da pacijent ima kontuziju jetre, ali nije za operaciju. Osim toga, pacijent ima i otvoreni prelom desne potkolenice, trenutno je sa stabilnim vitalnim funkcijama i nakon dijagnostikovanja primljen je na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju. Lekari Klinike za ortopediju u toku dana će da saniraju povredu potkolenice, saopšteno je iz Kliničkog centra u Nišu.

 

Autor: B. Janačković

Izvor: Blic.rs